Iti place sa calatoresti? Ia-ti un job care sa-ti permita asta!

Fie ca vorbim despre a calatori in tara sau in strainatate, satisfactia cunoasterii de noi oameni si noi culturi este unica. Calatoriile fac parte din viata fiecarui model de videochat, pentru ca este una dintre cele mai bune si memorabile investitii. Majoritatea modelelor de la Charm Studios au reusit sa plece in tarile si orasele mult visate, dupa nici 6 luni de la angajare. Prin urmare, chiar daca sunt tinere si fara experienta, modelele de la Charm Studios isi permit sa aleaga cele mai exclusiviste destinati

Cum ti-ai petrecut ultima vacanta?


            Asadar, daca a calatori este una dintre pasiunile tale, noi te asteptam la Charm Studios pentru a putea bifa inca o destinatie pe lista ta de dorinte.
            Roma este orasul pe care il prefera multe dintre modelele de videochat. Este un oras in care toate simturile iti sunt rasfatate, plin de mister si cu o istorie interesanta. Castelul Sant’Angelo, unde Papa oficiaza slujbele, Fantana Trevi, una dintre cele mai faimoase din lume, Colosseumul, cea mai impresionanta cladire a Imperiului Roman, Dealul Palatin, Pantheonul, Forul Roman sunt doar cateva dintre locurile pe care le poti vizita.

Zanzibar, Praga, Paris sau Bali? Nimic nu e imposibil!


            Praga este un alt oras foarte apreciat de romani, fiind numit si “Orasul de Aur”. Castelul Praga si Strada de aur, Catedrala Sf. Vitus, Ceasul astronomic, Podul Carol (Karluv most) sunt locurile la care trebuie sa ajungi neaparat cand vei fi in capitala Cehiei. Ajunsa in Praga, este obligatoriu sa incerci lichiorul de miere, o bautura traditionala ceha.
            Zanzibar este insula africană de care te vei îndrăgosti, dar pe care multi nu si-o permit. Fetele de la Charm Studios nu au aceasta problema. Multi viseaza cu ochii deschisi la aceasta destinatie. Plajele cu nisip alb fin, mirosul puternic al mancarurilor, jocul captivant al mareei, pădurile luxuriante de palmieri și bananieri sunt cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa ajungi macar o data in viata in Zanzibar.

Zanzibar se află la intersecția unor culturi extrem de interesante, astfel că daca iti doresti sa mananci bine, Zanzibar este raspunsul. Gastronomia e rezultatul influențelor africane, thailandeze, indiene, persane și chiar portugheze, toate având în comun mirodeniile, care se găsesc din abundență pe insulă.


            Los Angeles mai este numit si “Orasul Ingerilor”. Universal Studios, Walk of Fame, palmierii din Beverly Hills, Sunset Boulevard, Griffith Observatory sunt atractiile care te vor face sa te simti ca intr-un film. “Lux. Opulență. Perfecțiune.” Exact ca în filme!
            Prin urmare, vino la Charm Studios si vei putea vedea cu ochii tai toate orasele in care nici nu visai ca vei ajunge!

www.charmstudios.ro

0784707080

Lasă un răspuns