Mituri legate de meseria de model de videochatTraim intr-o societate traditionalista, in care predomina preconceptiile si prejudecatile. Suntem interesati de ceea ce face vecinul si uitam sa privim spre propria persoana. Preferam sa fim rai, cand e atat de usor sa fim buni. Ne bucura esecul celor din jur, cu atat mai mult cu cat si noi contribuim la asta. Am fost si suntem obisnuiti cu un sistem de rigori, iar tot ceea ce este in afara lor este gresit, din punctul nostru de vedere. Putem vedea acest lucru si in industria videochatului. Il vedem ca fiind mai putin firesc, desi este 100% legal.
            Insa, aceste idei preconcepute nu au afectat domeniul videochatului, aflat intr-o continua dezvoltare. Femeile au constientizat cat de multe beneficii pot avea ca modele de videochat si au trecut peste ideile gresite ale celor din jur. Exista, totusi o multime de mituri legate de aceasta meserie, iar printre cele mai des intalnite amintim urmatoarele:


1. O femeie care lucreaza ca model de videochat este lipsita de moralitate
            Imaginea unui model de videochat este vazuta ca fiind vulgara, multi comparand acest job cu prostitutia. Insa, videochatul este cu totul altceva. El se bazeaza pe cu totul alte lucruri: comunicare, feminitate, senzualitate, acestea fiind total opuse miturilor create.


2. Modelele de videochat nu lucreaza legal
            Videochatul este legal de foarte mult timp. Inca mai exista studiouri de videochat pentru care legalitatea inca reprezinta o problema, insa, cele mai multe sunt legale si serioase. Un model de videochat are carte de munca, exact ca orice alt angajat din diverse domenii.


3. Modelele de videochat nu sunt educate
            Acesta este, cu siguranta, unul dintre cele mai des intalnite mituri, dar si cel mai departe de adevar. Este o acuzatie total nefondata, caci activitatea unui model de videochat se bazeaza pe comunicare, motiv pentru care nu poate fi vorba de o lipsa a educatiei. Ba chiar mai mult, majoritatea femeilor ce lucreaza in acest domeniu sunt femei cu studii superioare.


            Este trist faptul ca inca judecam oamenii dupa propriile noastre idei, dupa setul nostru de valori. Ne dorim evolutie, insa nu facem nimic in acest sens. Ideile preconcepute ale altora nu ne vor aduce niciodata vreun beneficiu, motiv pentru care nu trebuie luate in seama.
            Prin urmare, daca esti o fata curajoasa si iti doresti sa lucrezi ca model de videochat, nu te lasa influentata de oamenii din jur. Un studio de videochat serios te va ajuta sa treci peste prejudecati, fiind domeniul care te dezvolta pe toate planurile, reusind sa te faca o femeie puternica si realizata pe plan financiar.

Lasă un răspuns