În ce să investești banii câștigațiAtunci cand ai parte de castiguri de bani semnificative, trebuie sa stii cum sa ii investesti. Atat timp cat ai o gandire pe termen lung, nu vei arunca banii pe orice. Este important sa stii sa iti gestionezi banii, sa fii constient ca fericirea de moment poate ajunge suferinta pe termen lung.   Astfel, am vorbit cu Ioana, un model de videochat, care ne-a spus in ce a investit banii castigati din videochat si de ce este important sa gandim pe termen lung.

Ioana, de cat timp faci videochat si de ce ai intrat in aceasta industrie?
Fac videochat de aproximativ 10 ani. Am intrat in lumea videochatului din cauza lipsei banilor.

Vreau sa vorbim despre cum anume ti-ai gestionat banii castigati.
Trebuie sa recunosc ca la inceput am fost si eu mai aiurita. Dadeam banii pe toate hainele, pe care nici macar nu le purtam, imi cumparam chiar si ce nu aveam nevoie. Asta pana cand mi-am dat seama ca acest lucru nu ma duce niciunde. Mai apoi, am inceput sa imi fac o lista cu cele mai esentiale lucruri. Asa am inceput sa economisesc in fiecare saptamana din ce in ce mai mult. E un sentiment placut sa stii ca ai bani pusi deoparte.

Ce ti-ai dorit sa faci cu banii economisiti sau ce ai facut?
Cand am inceput sa economisesc nu ma gandeam neaparat la ceva pe termen lung. Stiam ca economisesc, dar nu stiam de ce. Mai apoi, vazand tot felul de femei de succes, mi-am dat seama ca si eu pot sa devin una. Iar cea mai profitabila investitie este in ceva ce te atrage. Astfel, am decis sa investesc intr-un salon de infrumusetare.

Ti-ai deschis propriul salon? Povesteste-ne mai multe despre asta!
Da, in urma cu doi ani mi-am deschis propriul salon de infrumusetare, care are foarte mare succes. Am in jur de 10 angajati. Nu pot spune ca a fost usor pentru mine. A fost un drum lung si plin de obstacole, pentru ca am vrut sa renunt de multe ori. Insa, mi-am dat seama ca tot ceea ce fac, fac pentru mine.

studio videochat

De ce ai decis sa continui in lumea videochatului?
Iubesc meseria de model de videochat. Pot spune ca nu o fac pentru bani, acum o fac pentru mine. Asta ma face sa ma simt femeie, sa ma simt apreciata. Recunosc, imi place sa fiu in centrul atentiei, iar videochatul imi hraneste aceasta placere.

Ce sfat le dai viitoarelor modele de videochat?
Fetelor, daca vreti sa fiti femei de succes, setati-va niste obiective. Obiectivele va ajuta sa aveti o gandire pe termen lung si sa nu renuntati la idealurile voastre.

Daca esti in cautarea unui studio de videochat, poti incerca unul dintre cele mai mari studiouri din Bucuresti, Charm Studios. Este foarte important studioul cu care alegi sa lucrezi, intrucat de el vor depinde si incasarile tale. Prin urmare, alege un studio mare, cu renume.

Lasă un răspuns