Sunt Maria si fac videochat

0 Comment


Videochatul… Ah, cate nu am auzit spunandu-se despre acest domeniu si modelele care lucreaza in el. Lumea din Romania tinde sa judece alte persoane foarte usor, iar fetele care fac videochat au parte de foarte multe comentarii rautacioase.

Si eu am avut parte de astfel de comentarii. Sunt model videochat de 4 ani de zile, insa, si, desi la inceput ma afectau, acum nu mai am nicio treaba. Motivul este foarte simplu: de cand fac videochat, am realizat foarte multe chestii. Oare cate dintre persoanele care comenteaza legat de jobul meu au reusit sa isi cumpere masina si apartament cu banii jos? Dar sa calatoreasca peste tot in lume, oricand au chef, fara sa fie limitate de un singur concediu pe an? Ei bine, eu am facut toate acestea, prin propria munca, fara sa ma milogesc la sefi care nu imi apreciaza eforturile.

Cum sta treaba cu videochatul, de fapt

Pentru cei care vor sa afle mai mult despre acest job, pot sa scriu mai in detaliu. Lucrez la cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti, Charm Studios. Asta inseamna ca eu lucrez perfect legal, cu contract de munca, 5 zile pe saptamana (alea pe care le-am ales eu), intr-un interval orar ales tot de mine. Am parte de training, suport, echipament modern si o atmosfera minunata.

Dupa cum am scris si mai sus, mi-am cumparat masina si apartament. E minunat sa am propria casa, fara sa imi fac griji de chirie, sau de rate. Da, am cumparat tot cu banii jos, daca erati curiosi. Am ajuns cam peste tot in Europa, plus Dubai si Statele Unite si nu am de gand sa ma opresc pana nu vad toata lumea. Acum imi strang bani ca sa imi deschis propria afacere, un salon de manichiura. O sa pot face asta fara niciun imprumut la banca. Imi organizez timpul cum vreau eu si, practic, nu depind de nimeni.

Sincer, nu as da jobul asta pe nimic. Cand o sa renunt la el, o sa lucrez tot pentru mine si o sa fiu complet independenta. Lumea poate sa judece cat vrea, dar eu sunt foarte fericita unde sunt!

Etichete:

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!