Charm Studio este acum certificat Jasmin

0 Comment


Nu este un secret faptul ca noi, la Charm Studios, ne dorim mereu sa le oferim modelelor noastre tot ce este mai bun. De-a lungul anilor, am facut acest lucru prin setarea standardelor dn industrie. Oferim conditii impecabile, o echipa extraordinara si o atmosfera calda si primitoare. Pentru un model, conteaza farte mult site-ul pe care lucreaza. Si din acest punct de vedere am vrut sa oferim ce-i mai bun. De aceea, am ales sa incheiem un parteneriat cu cel mai bun site din domeniu. Din luna octombrie, Charm Studios este studio certificat Jasmin!

Aceasta certificare inseamna ca modelele noastre o sa lucreze de acum incolo doar pe site-ul LiveJasmin, un lucru extraordinar de bun pentru ele. Modelele de la Charm Studios au avut pana acum un succes extraordinar pe platforma, iar exclusivitatea le va ajuta in continuare sa aiba aceleasi performante.

Charm Studios este certificat Jasmin datorita profesionalismului

Charm Studios are titlul de cel mai profesionist studio de videochat, iar acest lucru a fost demonstrat de nenumarate ori. Toate studiourile de sub umbrela Charm Group ofera transparenta, corectitudine, confidentialitate si legalitate 100%. Respectul absolut este principiul de baza si fetele se simt aici ca intre prietene. Aceasta certificare demonstreaza clar ca Charm Group este un jucator important in videochatul din toata lumea.

Daca vrei si tu sa faci parte din cele 150 de modele fericite care ne recomanda, te asteptam la oricare din sediile noastre. Vei avea parte de profesionalismul care ne caracterizeaza pe deplin. In plus, te vei putea convinge ca toate lucrurile bune care se scriu despre noi sunt adevarate. Asadar, vino si tu la cel mai profesionist studio din Bucuresti, certificat Jasmin! Iar daca vrei sa vezi si tu cat succes au modelele noastre pe aceasta platforma, nu trebuie decat sa le intrebi. Noi iti spunem un mic secret: sumele pot ajunge si la 11.000$ pe luna!

Etichete:

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!