Ce inseamna sa lucrezi in videochat

0 Comment


Sa lucrezi in videochat inseamna sa iti schimbi viata. Videochatul este un domeniu din ce in ce mai popular in Romania, cu numeroase tinere care vin la studiouri ca sa se angajeze. Atunci cand alegi un job videochat, stii ca o sa ai parte de niste avantaje inegalabile, de care trebuie sa profiti cat de mult poti. Aici poti afla mai multe detalii despre ce inseamna sa lucrezi in videochat, la un studio profesionist precum Charm Studios.

Conditii de lucru de lux

Nu foarte multe locuri de munca ofera conditii cu adevarat bune. Acest lucru este surprinzator, considerand ca de acestea depinde destul de mult productivitatea. Este dificil sa lucrezi atunci cand nu ti se ofera ceea ce ai nevoie pentru a-ti duce la capat activitatea si a te simti bine atunci cand faci asta. La Charm Studios ai parte de training individual, care sa te invete cum sa te descurci pe site-uri si sa interactionezi cu membrii. Echipa este mereu alaturi de tine cu tot ce ti-at putea trebui vreodata: machiaj, sedinte foto-video, promovare. Decorurile sunt luxoase, echipamentul este modern iar curatenia, impecabila.

Legalitate 100%

Cand ai un job videochat la un studio profesionist precum Charm, nu duci nicio grija din punctul de vedere al legalitatii. Vei fi angajata cu contract de munca si invatata exact cum sa iti platesti contributiile la stat. Cand lucrezi la Charm, respecti legea si astfel ai un venit sigur.

Confidentialitate

Un job videochat la Charm inseamna, neaparat, si confidentialitate. Stim ca protejarea identitatii si discretia sunt foarte importante pentru modelele noastre. De aceea avem grija de ele din acest punct de vedere. Toate contractele de munca au o clauza de confidentialitate. Numele tau de model nu va fi dat nimanui din afara studioului, iar materialele cu tine nu vor aparea decat pe site-ul pe care lucrezi (in cazul nostru, Jasmin).

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!