3 lucruri pe care nu le stiai despre videochat

0 Comment


Tinerele romance din ziua de azi sunt din ce in ce mai atrase de jobul de model in domeniul videochat. Piata de munca din Romania, nu ofera cine stie ce oportunitati si pentru cele care vor sa se realizeze si sa traiasca luxos, videochatul este alegerea perfecta. Exista insa multe mituri despre videochat care inca mai persista din cauza prejudecatilor si ignorantei oamenilor. Probabil ca sunt multe lucruri pe care nu le stii, deci, despre acest domeniu. Iata aici 3 dintre ele.

Videochatul este legal

Stiu ca multa lume crede ca a face videochat inseamna sa incalci legea. De fapt, activitatea de videochat este reglementata de legile Romaniei. Bineinteles, desi jobul este legal, asta nu inseamna ca toate studiourile lucreaza legal. Un studio bun ofera contract de munca, nu lucreaza cu persoane sub 18 ani, plateste taxele si impozitele si te invata si pe tine cum sa faci acest lucru. Daca verifici toate acestea, atunci nu o sa ai nicio problema.

Videochatul este un job pentru fete descurcarete

Multi spun despre videochat ca numai fetele care nu au nimic in cap il practica. Acest lucru este cat se poate de neadevarat. Un model videochat bun stie engleza, poate face conversatie cu membrii de peste tot din lume pe cele mai diverse subiecte si mentinbe o atmosfera dinamica in camera. Nu este un job usor, considerand ca trebuie sa atragi interesul membrilor si sa il mentii. Cele care fac asta insa ajung in top si au incasari uriase.

Nu trebuie sa arati ca un fotomodel ca sa lucrezi in videochat

Cand vine vorba de parerile despre videochat, fetele sunt ingrijorate ca trebuie sa aiba masuri de 90-60-90. Lucrurile, de fapt, stau cu totul altfel. Sigur, conteaza sa ai un aspect ingrijit: tinute misto, machiaj bun, parul aranjat. Insa membrii vor reveni pentru personalitatea ta si asta conteaza cel mai mult.

Etichete:

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!