Ce presupune munca in cadrul unui studio de videochat?Jobul de model videochat este unul din ce in ce mai cautat de tinerele romance ambitioase, care vor sa se realizeze. Castigurile uriase, programul flexibil, conditiile excelente sunt doar cateva motive datorita carora videochatul este un domeniu asa de popular. Munca intr-un studio de videochat poate parea intimidanta la prima vedere, mai ales pentru persoanele fara experienta. O sa vedeti insa ca lucrurile nu sunt chiar asa de complicate si ca, din multe puncte de vedere, acesta este un job ca oricare altul.

Cum este organizat un studio de videochat?

O sa scriu aici despre cum stau treburile la Charm Studios, cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti. Charm este organizat foarte similar cu o multinationala. Asta inseamna ca exista departamente diferite, fiecare cu rolul sau. Team-leaderii se ocupa de training-ul si sustinerea modelelor, avand mereu grija ca acestea sa se descurce si sa se simta bine. Marketing-ul promoveaza imaginea fetelor pentru o sustinere 100%. Departamentul IT ofera suport tehnic pentru orice probleme, HR-ul se ocupa de interviuri, iar managerii supervizeaza tot. Diferenta fata de alte companii este insa ca toata lumea este calda si primitoare. Daca ai probleme, gasesti oricand pe cineva cu care sa vorbesti si care o sa incerce sa te ajute.

Cum este programul?

Programul la Charm este unul flexibil, cu ture in trei intervale orare diferite. In plus, modelele isi pot alege zilele in care lucreaza si daca vor part-time sau full-time. Programul trebuie respectat, dar turele se pot muta daca ai o problema in ziua respectiva. De asemenea, poti veni mai devreme sau mai tarziu, atat timp cat nu faci asta mereu. Ai deci libertate deplina cand vine vorba de organizarea timpului.

Ce faci tu, de fapt, intr-un studio videochat?

Tu, ca model, te loghezi pe anumite site-uri de specialitate si interactionezi cu membrii din toata lumea. Banii vin din chat-urile private. Cu ajutorul training-ului, vei invata sa abordezi fiecare tip de membru, iar Charm iti ofera si cursuri de engleza gratuite, epntru a nu avea nicio dificultate in conversatii. In plus, ai parte de un decor elegant, echipament performant, machiaj profesionist si sedinte foto-video. Toate acestea te ajuta sa ai o imagine impecabila si sa ajungi in top.

Lasă un răspuns