Iata cum poti sa ai un venit de 11.000$ lunarOrice persoana isi doreste un salariu lunar cu care sa isi poata plati toate facturile si apoi sa-i mai si ramana bani pentru a se rasfata putin. Din pacate, nu toata lumea are parte de asa ceva, in special in Romania. Ofertele de pe piata noastra de munca sunt destul de sarace si daca vrei sa te realizezi, optiunile sunt limitate. In aceasta situatie, trebuie sa iei neaparat in considerare venituri videochat. Acest domeniu este cel mai profitabil la ora actuala.

Jobul de model videochat este unul din ce in ce mai cautat de tinerele cu multa ambitie. Dupa cum am scris si mai sus, cand vine vorba de venituri videochat, sumele sunt uriase. Cel mai misto este ca aceste sume depind, in mare parte, de tine si nu exista o limita superioara a incasarilor cum e la un salariu obisnuit.

Ce inseamna sa fii model si ce venituri videochat poti castiga

Jobul de model consta este bazat pe socializare. Tu faci livestream pe site-uri de specialitate si interactionezi cu membri de peste tot in lume. Acestia te pot lua in chat privat, iar acolo se fac si banii.

Bineinteles, aceasta este o descriere simplificata. In realitate, e destul de munca, dar efortul chiar merita. Un studio videochat bun iti va oferi training, ca tu sa stii sa te descurci in orice situatie. Charm Studios, de exemplu, are team-leaderi care se ocupa de modele si le ajuta sa isi descopere stilul care o sa le aduca succes. daca fetele chiar sunt serioase si implicate, pot ajunge in top fara probleme.

Pentru a vorbi putin si de cifre, un model videochat la Charm Studios face, in medie, 5.000$. Cele mai bune modele al noastre insa au ajuns si au depasit suma de 11.000$. Si da, vorbim de castiguri lunare aici, nu de nu stiu cate luni adunate.

Partea buna e ca nu exista un secret sau o reteta magica. Modelele noastre sunt fete ca si tine. Au ajuns la aceste sume prin munca si ambitia lor, sustinute mereu de echipa noastra. Asa ca si tu poti face 11.000$ pe luna!

Lasă un răspuns