BMW-urile aurii de la Charm Studios promoveaza videochatul profesionist in BucurestiMeseria de model videochat este din ce in ce mai cautata in Bucuresti. Capitala tarii are preturi ridicate, iar tinerele care doresc sa traiasca bine se indreapta spre industria videochatului deoarece aceasta ofera foarte multe avantaje. De aceea au inceput sa apara tot mai multe studiouri videochat care fac angajari. Iar daca vezi prin Bucuresti bmw-urile aurii Charm Studios, inseamna ca ai dat peste cel mai profesionist dintre ele!

Videochat la cel mai bun studio

BMW-urile aurii Charm Studios sunt niste masini de lux, care reprezinta standardele inalte la care adera studioul nostru. La noi vei fi intotdeauna tratata cu respect, caldura si profesionalism si vei avea parte de o echipa care care te va sustine mereu. Iti oferim training 24/7, in urma caruia o sa inveti cum sa te descurci pe camera, cum sa abordezi membrii, cum sa iti formezi un stil care sa iti aduca incasari fabuloase in fiecare luna. Vei avea parte de machiaj profesionist si sedinte foto-video, toate gratuite, ca imaginea ta sa fie cea mai buna posibila. Iti oferim, de asemenea, si cursuri de engleza, tot gratuit, pentru ca engleza este vitala in acest job.

BMW-urile aurii Charm Studios reflecta luxul in care traiesc modelele

Pe langa toate avantajele enumerate mai sus, trebuie sa stii ca un model Charm Studio traieste in lux. Sediul Charm este intr-o vila superba, foarte aproape de Piata Unirii. Decorurile sunt elegante si cu bun gust, iar camerele din care vei lucra sunt decorate in stil glamour. Vei putea sa participi la toate concursurile noastre cu premii extraordinare: de la truse de machiaj si zile la spa la masini si citybreak-uri in Europa.

Bineinteles, nu puteam sa nu mentionam si banii. Un model Charm traieste in lux pentru ca are castiguri fenomenale. Datorita conditiilor noastre, daca esti ambitioasa si pusa pe treaba, poti ajunge, in medie, la 5000 $ lunar. Iar modelele noastre de top au facut si 11.000 $! Gandeste-te cate poti face cu acesti bani!

 

Te invitam, deci, la noi la sediu pentru un interviu, ca sa faci si tu parte din echipa cu bmw-urile aurii Charm Studios!

Lasă un răspuns