Charm Studios: studioul perfect pentru tinerele la inceput de drumVideochatul este o optiune excelenta pentru orice tanara ambitioasa, care vrea independenta financiara. Castigurile sunt mari, programul flexibil si iti poti construi o cariera de succes ca sa iti indeplinesti toate visurile. Noi stim ca videochatul poate insa parea un domeniu intimidant. Daca esti ingrijorata ca nu o sa te descurci, nu ai de ce. Charm Studios este studioul perfect pentru fetele fara experienta!

De multe ori, atunci cand cauti un job si esti la inceput de drum, te lovesti de oferte cu salarii foarte mici, deoarece iti lipseste experienta. Ei bine, in videochat nu vei avea aceasta problema. Tot ce ti se cere in aceasta industrie sunt seriozitate si implicare. De restul se ocupa studioul pe care l-ai ales. Iar daca vii la Charm Studios, ai parte de toate conditiile pentru a deveni un model de top.

Charm Studios iti ofera training 24/7 si cursuri gratuite

Pentru un model aflat la inceput de drum, Charm Studios este cel mai bun loc in care poti sa vii. Noi avem o echipa bine pusa la punct, care te va ajuta cu absolut tot ce ai nevoie. Fetele de la training au o pregatire excelenta pentru ca le trimitem constant la cursuri de perfectionare. Te vor ghida pentru a-ti descoperi propriul stil pe camera si sa te descurci in orice situatie aparuta online, cu membrii tai.

Pentru fetele care inca nu stapanesc bine limba engleza, sau care doresc sa se perfectioneze, oferim cursuri gratuite. Da, ai citit bine: vei putea invata chiar la noi limba necesara acestui job. Pe langa faptul ca engleza este vitala atunci cand esti model videochat, este o limba utila in orice aspect al vietii. Vei dobandi, deci, cunostinte care te vor ajuta mereu.

Pe langa training si limbi straine, noi avem la studio make-up artist profesionist, care te va face sa arati fabulos inainte sa intri online. Iar daca esti atenta si curioasa, vei putea si tu sa inveti niste tips&tricks legate de makeup, ca sa te poti descurca singura oricand ai nevoie.

 

Alatura-te, deci, echipei Charm Studios, pentru a face un pas spre cariera mult visata!

Lasă un răspuns