5 intrebari si raspunsuri despre videochatVideochatul este o industrie incredibil de controversata dar, in acelasi timp, si incredibil de profitabila. Modelele au niste castiguri fabuloase si, intr-o tara in care salariile sunt foarte mici, foarte multe fete vor un loc de munca in industrie. Din cauza faptului ca este un subiect oarecum tabu, insa, exista multe prejudecati. Este dificil sa gasesti raspunsuri corecte la intrebari videochat.

Din fericire exista numeroase persoane din domeniu care vor sa clarifice orice nelamuriri. Noi am adunat cele mai frecvent intalnite intrebari videochat si am raspuns la ele.

Este videochatul legal?

Videochatul este o activitate reglementata de legile din Romania, chiar din anii 2000. Pe scurt, da, este legal. Ideea este sa faci un pic de research inainte sa alegi un studio, deorece nu toate respecta legea. Cel mai bine este sa te duci la studiouri serioase, corecte, transparente. Nu vei avea atunci de ce sa iti faci griji.

In ce consta, de fapt, videochatul?

Exista foarte multe preconceptii legate de aceasta meserie. Important este sa stii ca videochatul nu este prostitutie. Fetele interactioneaza online, pe siteurile de profil, cu admiratori din toata lumea. Conversatiile respective sunt in engleza, sau alte limbi straine, iar subiectele sunt extrem de diverse. Practic, esti platita sa socializezi.

Cat pot castiga din videochat?

Aceasta este cea mai des intalnita din intrebari videochat. Banii facuti in domeniu depind foarte mult de tine. Trebuie sa fii serioasa, ambitioasa si sa te implici in ceea ce faci. Cu cat stai mai mult online, si asculti de sfaturile trainerilor, cu atat o sa faci mai multi bani. Un model de top la noi la Charm, de exemplu, face in jur de 10.000 $ lunar.

Cum fac sa nu afle nimeni ca sunt model videochat?

Cel mai bine este sa lucrezi la un studio serios, care va avea o politica de confidentialitate 100%. Aceasta va fi inclusa in clauza din contract. Numele tau adevarat nu va fi dezvaluit niciodata in afara studioului, iar pe site-uri vei avea un nickname, ales de tine. Daca nu il spui nimanui, nu au cum sa afle cunoscutii tai ca esti model.

Ce program am in videochat?

Programul este flexibil, dar asta nu inseamna ca poti veni cand ai tu chef. De obicei se lucreaza in ture, part-time sau full-time. Tu iti alegi intervalul orar si zilele in care lucrezi, dar trebuie sa te si tii de acest program. Astfel, membrii vor stii cand sa te gaseasca. Bineinteles, se pot face schimbari atunci cand ai probleme. Cat despre orele online, dupa cum am spus si mai sus, cu cat stai mai mult, cu atat ai incasari mai mari.

Lasă un răspuns