3 lucruri pe care nu le stiai despre Charm StudiosCand vine vorba de alegerea unui studio de videochat la care sa lucrezi, optiunile sunt nenumarate. Numai in Bucuresti exista zeci de studiouri, fiecare cu ofertele si promisiunile lor. Nu toate aceste studiouri sunt insa bune. Multe dintre ele nu ofera conditiile potrivite de munca. Charm Studios nu se numara, insa, printre acestea. Ne-am mandrit intotdeauna cu faptul ca suntem corecti si ca le oferim modelelor circumstantele perfecte sa aiba un succes extraordinar. Ca sa te convingem de adevarul acestor spuse, iti vom spune aici 3 lucruri pe care poate nu le stiai despre Charm Studios.

Lucram 100% legal

Credem noi ca acesta este primul lucru la care se gandeste un potential model: oare e legal ce fac eu? Ei bine, meseria in sine este legala, iar studioul nostru a respectat intotdeauna legea prin practicile sale. Ne platim toate impozitele si taxele, folosim numai soft-uri cu licenta, te angajam cu contract de munca, ca la orice job si iti oferim mai multe optiuni de a-ti primi banii, fiecare cu avantajele sale, bani care sunt si ei impozitati. Consideram ca este foarte important sa ne comportam ca orice afacere obisnuita si sa respectam tot ceea ce tine de legalitate. Astfel, nu ai niciun motiv sa iti faci griji in timp ce lucrezi la noi.

Oferim cele mai mari comisioane de pe piata

Multe studiouri iti vor promite marea cu sarea cand vine vorba de comisioane, noi iti oferim insa cel mai mare procentaj posibil, luand in calcul si cheltuielile pe care trebuie sa le faca studioul. Sistemul oe care il folosim este unul progresiv. Ce inseamna asta? Cu cat faci mai multi bani, cu atat procentul tau este mai mare. Astfel, vei fi mereu motivata sa incerci mai mult. In plus, oferim si comisioane speciale de sarbatori, ca sa poti sa te bucuri deplin de atmosfera festiva de la Charm Studios.

Avem personal 100% feminin

Nu foarte multe studiouri fac acest lucru. Noi consideram insa ca modelele trebuie sa fie complet confortabil atunci cand vin la munca. Ne-am gandit, deci, ca ar fi super sa se simta ca intre prietene si asta ne-a determinat sa ne formam echipa exclusiv din personal feminin. Se observa foarte clar ca modelele sunt apropiate atat intre ele cat si de restul staff-ului. Pauzele sunt mereu pline de veselie si conversatii minunate si toate fetele vin la munca incredibil de relaxate.

Tu stiai aceste lucruri despre Charm Studios? Daca nu, ne bucuram ca ai aflat ceva nou si, daca vrei sa vezi si cum e in realitate, te invitam cu mare drag la noi.

Lasă un răspuns