5 motive sa lucrezi ca model de videochat la Charm StudiosCand vine vorba de studiouri de videochat in Bucuresti, optiunile sunt nenumarate. Orice search ai face pe google pe acest subiect, vei avea parte de cel putin 5 pagini pline de site-uri si anunturi. Nu toate studiourile sunt insa bune. Foarte multe lucreaza ilegal, sau ofera conditii total nepotrivite pentru acest job. Ca model de videochat, tu trebuie sa alegi mereu ce e mai bun.

Daca vrei sa ajungi un model de videochat de top, este foarte important sa ai o echipa excelenta in spate, care sa te sustina si sa te ajute. In plus, iti trebuie un decor potrivit, aparatura de ultima generatie, si o atmosfera care sa te inspire. Pentru toate acestea, trebuie sa alegi studioul potrivit, in care sa te simti bine mereu. Noi ti-i recomandam cu caldura pe cei de la Charm Studios, pentru ca iti ofera tot ce ti-ai putea dori de la un loc de munca in industrie.

1. Cea mai misto echipa

Charm activeaza in domeniu de 6 ani de zile. Am avut suficient timp, deci, sa ne formam o echipa extraordinara, unita, eficienta. Management, marketing, team-leaders, hr – avem departamente specifice, fiecare cu rolul sau, organizate ca in orice multinationala. Diferenta este ca aici nu o sa gasesti rigiditatea din alte companii. Personalul este foarte eficient, insa si incredibil de prietenos. Si gata oricand sa te ajute.

2. Comisioane excelente

Noi nu o sa-ti promitem comisioane de 100% pentru ca acest lucru este imposbil. Studioul ofera conditii extraordinare de munca, cu echipament si decoruri excelente, si are de platit impozite si taxe. Avem insa un sistem inovativ de comisoane: unul progresiv. Asta inseamna ca vei primi un procent mai mare cu cat faci mai multi bani. In plus, avem comisione crescute de sarbatori, ca tu sa te bucuri din plin de atmosfera festiva.

3. Training 24/7

Orice model de videochat bun are nevoie de indrumare si sfaturi. La Charm, noi avem team-leaderi cu multa experienta, care s-au pregatit inclusiv in afara tarii si se pot descurca cu orice provocare. Team-leaderii nostri sunt mereu gata sa intervina daca exista probleme, te vor ajuta sa iti descoperi propriul stil pe camera si sa fii cea mai buna la ce faci.

4. Concursuri cu premii

Cred ca nimic nu motiveaza mai mult pe cineva decat un concurs. Noi organizam concursuri foarte dese, fie cu diverse ocazii festive, fie legate de performanta modelelor. Premiile variaza de la zile la SPA, genti, parfumuri, pana la masini sau citybreak-uri.

 

5. Locatie foarte accesibila

Suntem siguri ca nu vrei sa petreci o ora pe drum spre munca. De aceea, sediul Charm este intr-o zona centrala, foarte aproape de Piata Unirii. Astfel, tu poti ajunge cu usurinta aici din orice parte a orasului.

 

Acestea sunt 5 motive excelente sa lucrezi ca model de videochat la Charm Studios. Dupa cum vezi, la noi vei avea parte de lux, o atmosfera superba si castiguri mari, ca sa te rasfeti cat doresti.

Lasă un răspuns