20 de motive sa alegi Charm Studios

0 Comment


Cand vine vorba de videochat, exista foarte multe studiouri cu tot felul de oferte. Acest lucru poate sa faca alegerea fetelor foarte dificila. Noi putem insa sa iti oferim 20 de motive sa alegi Charm Studios si sa te alaturi celui mai profesionist studio de videochat. Asadar, ai mai jos Charm studio 20 motive pentru care sa ne alegi:

1. Profesionalism

Charm Studio a fost format e o echipa de oameni cu experienta in afaceri. Aici vei va parte de respect absolut si organizare extraordinara. Avem departamente bine struturate, fiecare cu rolul lui, astfel ca totul sa funtioneze la eficienta maxima.

 

2. Echipa geniala, personal 100% feminin

Cred ca toata lumea stie ca o echipa buna este vitala pentru un loc de munca placut. Ei bine, la noi stii ca o sa te poti baza pe oamenii de aici. Team-leaderi, manageri, marketing, toata lumea este foarte prietenoasa iar tu te vei simti aici ca intre prietene. Da, ai auzit bine „prietene”, pentru ca aici personalul este 100% feminin, pentru confortul tau deplin.

3. Locatia foarte usor accesibila

Noi nu vrem ca lumea sa piarda 1 ora pe drum ca sa vina sau sa plece de aici. Locatia Charm Studios este una centrala, foarte aproape de Piata Unirii. Astfel, tu o sa poti veni cu usurinta de oriunde.

 

4. Training 24/7

Pe lista de 20 de motive sa alegi Charm Studios, training-ul este unul foarte bun. Videochatul poate parea ceva foarte intimidant, mai ales pentru cineva care nu a mai lucrat niciodata in domeniu. Pentru orice intrebare ai avea, noi iti oferim traineri, sau team-leaderi, care iti sunt la dispozitie oricand.

 

5. Echipament de ultima generatie

Videochatul inseamna streaming pe diverse site-uri. Pentru asta, trebuie sa ai un calculator performant, o camera video excelenta, microfon, viteza mare de internet. Noi iti oferim echipamente de ultima generatie si un departament IT care sa intervina cand apar eventuale defectiuni.

 

6. Un decor interior luxos

Imaginea modelului pe camera este foarte importanta. Noi iti puem la dispozitie camere spatioase, glam, pentru ca u sa te simti mereu ca o vedeta.

 

7. Legalitate 100%

Pe langa faptul ca videochatul este legal in Romania, tot ceea ce facem noi aici respecta de asemenea legea. Vei fi angajata cu contract de munca si taxele si impozitele sunt platite mereu. De asemenea, toate softurile folosite sunt cu licenta.

 

8. Comisioane progresive

Noi consideram ca eforturile trebuie rasplatite mereu. Astfel, am organizat, pentru tine, un sistem progresiv de comisiaone. Cu cat o sa faci mai multi bani, cu atat procentul tau o sa fie mai mare.

 

9. Concursuri cu premii

Oricine este motivat sa lucreze atinci cand este recompensat. Pe langa sumele de bani extraordinare, o sa ai parte aici si de numeroase concursuri, cu premii geniale. Vei putea castiga chiar si masini sau citybreak-uri!

10. Confidentialitate si discretie

Stim ca majoritatea modelelor nu vor sa li se afle jobul. Aici, toata lumea semneaza un contract de confidentialitate. Nimeni din afara studioului nu iti va stii vreodata numele, iar contractul include si toate pozele si filmuletele facute.

 

11. Make-up artist si fotograf profesionist

Intotdeuna este bine sa arati fabulos pe camera. Noi iti oferim un make-up artist care sa te ajuta sa arati ca un star. In plus, avem fotograf profesionist ca tu sa ai mereu cele mai tari poze si filmulete pe site-urile pe care lucrezi.

12. Cursuri de limba engleza

Ca sa faci videochat, trebuie sa stii engleza. Din fericire, la noi poti sa te angajezi si daca esti dornica sa inveti. Iti oferim cursuri de limba engleza ca tu sa ajungi la fleunta cat de repede posibil.

 

13. Ce mai premiat studio de videochat

Da, ai citit bine. Si in aceasta industrie exista numeroase premii. In cei 6 ani de cand a fost infiintat Charm Studios, am castigat peste 30 de premii la diverse evenimente.

14. Team-building

Team-buildingul este o parte foarte importanta a unei echipe unite. La noi, asta inseamna ca fiecare team-leader isi ia echipa de modele undeva. Nu conteaza exact locatia, insa activitatea este mereu distractiva si fetele se intorc cu mult chef de viata si munca.

 

15. Atmosfera

Cred ca putine locuri de munca au o atmosfera asa cum o sa gasesti la Charm. Poti sa te imprietenesti foarte usor cu toata lumea si o sa vezi ca o sa incepi sa vii aici zambind. Se ofera mereu mici tratatii, iar sarbatorile sunt cu adevarat magice.

16. Transparenta si corectitudinea

Aici poti stii in orice moment cati bani ai facut, ca sa iti poti face orice calcule legate de un buget. Ne laudam cu transparenta si corectitudinea totale. Cat despre bani, acestia nu intarzie niciodata.

 

17. Te ajutam sa-ti iei propria casa

A avea propria locuinta este un vis pentru foarte multe persoane. Printre cele 20 de motive sa alegi Charm Studios, faptul ca acest vis poate fi realitate la noi este unul super. Asadar, continua sa citesti Charm Studio 20 motive:

 

18. Promovarea

Social-media este foarte importanta pentru a putea sa devii cat mai cunoscuta si a tine legatura cu o parte din membri. Noi avem o echipa de marketing care o sa te promoveze cat se poate de mult, ca tu sa ai succes.

19. Program flexibil

Daca esti studenta, sau daca ai orice alte treburi, este important sa ai parte de un program flexibil, ca sa iti poti organiza viata cum vrei tu. Noi aici avem foarte multe optiuni legate de program si tu poti alege ce te avantajeaza mai mult.

 

20. Avem si categoria non-adult

Daca esti mai timida din fire, noi iti oferim optiunea de a lucra la non-adult. Acolo, o sa iti atragi fanii doar prin vorba, fara a trebui sa faci nimic altceva. Astfel, faci bani din socializat.

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!