Mi-am luat masina facand videochat la Charm Studios

0 Comment


Salut, eu ma numesc Melisa, o fata ca oricare alta, care este model de videochat. Stiu, este o meserie controversata, si privita de multe ori cu suspiciune. Mie insa nu mi-a adus decat bucurii. A face videochat la Charm Studios (studioul meu) a fost cea mai buna alegere. Motivele sunt multe, insa cel mai important este ca pe mine acest studio m-a ajutat sa imi iau o masina.

Intotdeauna mi-am dorit sa ma pot deplasa oriunde, oricand, fara sa depind de cineva. Am avut marele noroc de a face scoala de soferi cu ajutorul parintilor. Cand a venit vorba de masina, insa, acestia nu au mai putut sa faca nimic. Desigur, nici nu as fi vrut neaparat. Voiam sa imi iau una prin propriile eforturi. Acest lucru este insa aproape imposibil cu un job obisnuit. Am incercat mai multe: chelnerita, vanzatoare, promoter. De abia reuseam insa sa platesc facturile, nici nu se punea problema de economii pentru masina.

Decizia care mi-a schimbat viata

Dupa ce o prietena mi-a povestit mai multe, am decis si eu sa fac videochat la Charm Studios. Pana la urma, de ce sa nu incerc si asta? Posibilitatea castigurilor mari m-a tentat si stiam ca si locul este super.

Alegerea a fost una excelenta! M-am simtit super confortabila inca de la interviu. Mi s-a raspuns la toate intrebarile si am plecat de acolo cu siguranta ca o sa imi pot indeplini visurile. Nu pot spune ca a fost foarte usor. Am stat multe ore online si am ascultat cu sfintenie de traineri. Insa castigurile dupa prima luna, de 1000 $, nici nu se puteau compara cu salariile mele anterioare. Mi-am spus ca daca asta e rezultatul doar dupa o luna, e clar ca se poate mult mai bine.

Am avut dreptate. Videochat la Charm Studios inseamna profesionalism, training detaliat, comisoane mari, castiguri fabuloase. Am crescut din ce in ce mai mult si am putut sa  imi iau masina visurilor mele. Puteti ghici cat a durat asta? Doar 6 luni! In ce alt domeniu as fi putut face asta? Acum, vin la munca mereu in masina mea cea noua, mandra de ceea ce am realizat.

Nu planuiesc sa ma opresc aici insa. Vreau sa cresc si mai mult si sa ajung sa-mi iau chiar si un apartament. Stiu ca este posibil si ca echipa mea ma va ajuta si sustine mereu!

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!