M-am facut model de videochat

0 Comment


Buna tuturor. Ma numesc Alina si, acum un an de zile, m-am facut model de videochat. Poate acest lucru vi se pare o decizie proasta, sau impulsiva. Si acum tin minte cat de emotionata am fost cand am inceput sa ma gandesc la aceasta optiune. Am analizat nu stiu cate ore toate avantajele si dezavantajele. Pana la urma insa, mi-am luat inima in dinti si m-am programat la un interviu. De atunci nu am regretat deloc acest pas.

M-am facut model de videochat intr-un moment al vietii in care chiar aveam nevoie de bani. Nu existau foarte multe optiuni si aveam nevoie neaparat de independenta financiara. Voiam sa ma mut singura si ai mei nu aveau cum sa ma ajute cu asta. In plus, aveam nevoie de un program flexibil, compatibil atat cu facultatea cat si cu orice cursuri de perfectionare as fi dorit sa fac. Stiam de aceasta industrie, de la numeroase prietene si, intr-o zi, am dat search pe google la angajari videochat. Voiam clar sa lucrez de la studio, din moment ce stateam cu parintii mei. Chiar si daca nu as fi stat, as fi luat aceeasi decizie deoarece voiam ca munca si viata personala sa fie clar delimitate.

Videochatul este un job care cere multa munca

Cand am decis sa fac acest lucru, am fost constienta de faptul ca unele persoane vor avea reactii negative la adresa mea. Cred ca multi considera industria videochat una in care fetele pur si simplu se dezbraca si banii incep sa curga, o industrie in care lucreaza doar fetele si femeile neinteligente. In realitae, lucrurile stau cu totul altfel. A fi un model videochat bun cere abilitati excelente conversationale, cunostinte de limba engleza, perseverenta, ambitie, creativitate. Toate acestea sunt oricum abilitati care iti folosesc in viata in orice context. Daca nu le stapanesti, nu o sa ajungi niciodata in top.

Eu am avut multa ambitie, stiam deja engleza si mereu am dorit sa invat lucruri noi. Cu aceste calitati, si cu un studio videochat care mi-a oferit o echipa excelenta, am reusit sa cresc incredibil de rapid. Financiar vorbind, am ajuns si chiar am depasit ceea ce voiam sa obtin. Acum pot spune mandra ca am propriul apartament. E ceva, mai ales intr-un oras mare si scump cum e Bucurestiul.

Voi continua, deci, pe aceasta cale. Mai am cateva planuri de viitor care nu pot fi realizate decat cu banii obtinuti de aici. In pus, imi place la nebunie si studioul la care lucez. Faptul ca m-am facut model de videochat a fost o alegere excelenta!

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!