Menu

Camera unui model de videochat

0 Comment


Camera unui model de videochat este locul unde se intampla toata actiunea. Acolo iti vei petrece majoritatea zilei de munca, logata pe site-ul de pe care lucrezi. Este foarte important, deci, ca respectiva camera sa arate impecabil si sa te avantajeze, deorece membrilor le pasa si de acest lucru foarte mult.

Este foarte important sa lucrezi dintr-o camera care sa ti se potriveasca

Ca model, tu iti vei crea o anumita imagine online, iar camera in care lucrezi trebuie sa se potriveasca cu aceasta imagine. Decorurile la Charm Studios sunt toate in stilul glam, elegante si cu bun-gust, insa fiecare incapere are aerul sau unic si numeroase detalii care o diferentiaza de celelalte. Vezi care se impaca cel mai bine cu stilul tau, ce anume te pune in evidenta, si in ce camere este posibil sa te pierzi in decor. Nu iti face griji, trainerele noastre te vor ajuta cu sfaturi din acest punct de vedere.

Luminile si culorile sunt vitale pentru a arata bine

Daca vii la Charm Studios, o sa observi ca toate camerele au lumini profesioniste, cu umbrele, iar camerele de filmat sunt de cea mai inalta calitate. In plus, avem un departa,ent IT care te va ajuta mereu sa reglezi camera asa cum trebuie. De ce? Ca in orice poza sau filmare, calitatea imaginii trebuie sa fie perfecta. Lumina si culorile trebuie sa te puna pe tine in evidenta, fara sa iti schimbe tonul pielii sau sa te faca prea intunecata, sau, dimpotriva, prea stralucitoare. Degeaba faci conversatie geniala daca imaginea este proasta. De aceea, investitia intr-un echipament excelent a fost o prioritate.

Tine totul curat si organizat cat esti online

Membrii nu pot vedea intreaga camera pe site, insa pot vedea destul de mult. Si nimanui nu o sa-i placa sa intre undeva unde este multa dezordine sau murdarie. Ai grija sa nu iti pui numeroase obiecte in campul de acoperire al camerei video. Organizeaza-ti outfiturile si incaltamintea astfel incat sa ai acces usor la ele. E bine sa nu trebuiasca sa faci totul vraiste daca trebuie sa cauti ceva. Ordinea este foarte importanta, deoarece orice altceva o sa incarce decorul si o sa distraga atentia membrilor de la tine. Cand apari intr-o camera organizata, insa, frumusetea ta va putea straluci neinhibata.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!