Menu

De Paste, la Charm Studios

0 Comment


Incet, incet, au sosit si sarbatorile de Paste. Primavara a venit cu o vreme superba, calduroasa, care ne indeamna sa iesim afara si sa ne bucuram de razele soarelui si temperatura placuta. Mai jos putem citi ce facem noi de Paste la Charm Studios.

Concursuri cu premii

In primul rand, ca in fiecare an, am organizat concursuri cu premii pentru ca modelele noastre sa se bucure din plin de aceste sarbatori. De aceasta data, premiul cel mare a fost un city break de doua persoane la Paris. Ne-am gandit ca 4 zile in orasul iubirii ar inveseli pe oricine si i-ar oferi un mod genial de a-si petrece Pastele, ca apoi sa se intoarca la munca cu forte proaspete. Am selectat cele mai bune modele din punct de vedere al incasarilor si implicarii pe parcursul a patru perioade si, le-am oferit tuturor cate ceva. Castigatoarea city-break-ului, Mihaela, a fost absolut incantata si ne-a spus ca de abia asteapta sa se duca la Paris cu iubitul ei.

„Sincer, desi am muncit mult, tot nu ma asteptam sa castig, asa ca sunt incredibil de fericita. Ai mei o sa inteleaga de ce nu-mi petrec aceste sarbatori cu ei. Stiu cat de mult imi place sa calatoresc, si ce oportunitate mare este aceasta”.

Celelalte premii nu au fost nici ele de lepadat: o trusa completa de machiaj, si un abonament la un spa renumit. Ne place sa ne resfatam modelele si sa avem grija de ele. Acestea vin cu placere la munca stiind ca eforturile le sunt mereu apreciate.

Distractie de Paste la Charm

Bineinteles, concursul nu a fost singurul eveniment de Paste. Am organizat o vanatoare de oua de ciocolata prin studio, cu premii surpriza. Aceasta a antrenat pe toata lumea si a adus multa voie buna. Atat modelele cat si staff-ul s-au distrat incercand sa gaseasca ouale inaintea tuturor, cautand prin toate coltisoarele. Totul s-a incheiat cu mult ras si, bineinteles, cu multa ciocolata.

Pentru modelele care doresc sa lucreze de Paste, am decis sa organizam o mica petrecere cu oua vopsite si cozonac. Se spune ca nu exista loc ca acasa. Noi incercam mereu sa facem Charm Studios sa fie ca o a doua casa. La noi toata lumea se simte ca in familie. Este normal, deci, sa avem o astfel de initiativa. Ne place sa aducem lumina si caldura in sufletele oamenilor.

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!