Menu

De Paste, la Charm Studios

0 Comment


Incet, incet, au sosit si sarbatorile de Paste. Primavara a venit cu o vreme superba, calduroasa, care ne indeamna sa iesim afara si sa ne bucuram de razele soarelui si temperatura placuta. La Charm Studios, suntem plini de entuziasm ca de obicei, si de abia asteptam sa intampinam sarbatorile in forta.

Concursuri cu premii

In primul rand, ca in fiecare an, am organizat concursuri cu premii pentru ca modelele noastre sa se bucure din plin de aceste sarbatori. De aceasta data, premiul cel mare a fost un city break de doua persoane la Paris. Ne-am gandit ca 4 zile in orasul iubirii ar inveseli pe oricine si i-ar oferi un mod genial de a-si petrece Pastele, ca apoi sa se intoarca la munca cu forte proaspete. Am selectat cele mai bune modele din punct de vedere al incasarilor si implicarii pe parcursul a patru perioade si, le-am oferit tuturor cate ceva. Castigatoarea city-break-ului, Mihaela, a fost absolut incantata si ne-a spus ca de abia asteapta sa se duca la Paris cu iubitul ei.

„Sincer, desi am muncit mult, tot nu ma asteptam sa castig, asa ca sunt incredibil de fericita. Ai mei o sa inteleaga de ce nu-mi petrec aceste sarbatori cu ei, stiu cat de mult imi place sa calatoresc, si ce oportunitate mare este aceasta”.

Celelalte premii nu au fost nici ele de lepadat: o trusa completa de machiaj, si un abonament la un spa renumit. Ne place sa ne resfatam modelele si sa avem grija de ele, astfel incat sa vina cu placere la munca si sa stie ca eforturile le sunt mereu rasplatite, atat prin castiguri, cat si de studio.

Distractie la Charm

Bineinteles, concursul nu a fost singurul eveniment de Paste. Ne place sa ne distram, asa ca am organizat o vanatoare de oua de ciocolata prin studio, cu premii surpriza, care antrenat pe toata lumea si a adus multa voie buna. Atat modelele cat si staff-ul s-au distrat incercand sa gaseasca ouale inaintea tuturor, cautand prin toate coltisoarele. Totul s-a incheiat cu mult ras si, bineinteles, cu multa ciocolata.

Pentru modelele care doresc sa lucreze de Paste, am decis sa organizam o mica petrecere la studio, cu oua vopsite si cozonac. „Nu exista loc ca acasa”, dupa cum se spune, si noi incercam mereu sa facem Charm Studios sa fie ca o a doua casa pentru modele si restul echipei. La noi toata lumea se simte ca in familie, si atunci este si normal sa avem si o astfel de initiativa, care sa aduca lumina si caldura in suflet.

Tags: ,

Leave a Reply

 
error: Content is protected !!