Menu

Premii in videochat

0 Comment


Nu mai este un secret pentru nimeni: da, exista premii videochat. Asa cum exista Oscaruri, Premiile Grammy sau Globurile de Aur, ei bine, cei din industria de livechat din lume s-au gandit sa se bucure si ei de acest privilegiu.

Primele astfel de Gale de premiere au aparut in urma cu 6 ani. Concursurile sunt fie nationale, fie internationale, si aduna, anual, mii de participanti din toate colturile lumii.

Zeci de premii obtinute de echipa Charm Group

Si, pentru ca Charm Group a intrat in al saselea an de activitate, e clar ca vitrina lor cu trofee nu arata rau deloc. Zeci de premii, care mai de care mai frumoase, stau marturie vie a faptului ca ceea ce fac, fac foarte bine. Si o fac cu multa pasiune.

Iar daca primul premiu a fost, in urma cu 6 ani, „Best Emerging Live Cam Studio”, la nici un an de la aparitia pe piata, vitrina li s-a intregit cu premii cum ar fi „Best Live Cam Studio of the Year” sau ”Romanian Cam Studio of the Year”.

„Nu as fi putut ajunge aici fara echipa mea”

Cel mai nou trofeu a ajuns tocmai din Portugalia, unde a avut loc cea de-a cincea editie a Live Cam Awards. Premiul se numeste „Aspiring Live Cam Model of the Year”. Ii apartine unui model din echipa Charm Studios, care lucreaza de aproximativ 7 luni.

„Sunt extrem de fericita si chiar nu ma asteptam sa castig un astfel de premiu. Spre deosebire de celelalte fete care au participat, eu sunt mai noua. Se pare ca munca depusa a dat rezultate, iar asta nu face decat sa ma bucure. Desigur, fara echipa Charm nu as fi putut ajunge aici. Fara team-leaderi, make-up artisti… si asa mai departe”, ne-a spus Elena, fericita castigatoare.

Vrei sa faci parte si tu dintr-o echipa dedicata? Te asteptam la Charm! Programeaza un interviu chiar acum, online, aici.

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!