Menu

Studio Videochat BMW X6 aurii

0 Comment


Studioul videochat cu BMW X6 aurii din Bucuresti este Charm Studios. Sunt pozitionati in buricul Bucurestiului, fix langa Baroul Bucuresti, la 5 minute de metroul Unirii.

Charm Studios este parte a concernului Charm Group (pe langa Allure, TanDress, ManeQueen si Pritti), care a luat fiinta in anul 2012. De atunci, studiourile au avut succes in tot ce si-au propus.

Reporterii Antena 1 au vorbit despre „un alt fel de Marketing, la un studio de videochat din Bucuresti”. Vezi aici detalii. In prezent, pe langa BMW X6 aurii, Charm Studios are si Smart For Two aurii, pozitionate si ele strategic. Ideea este una foarte buna. Videochatul este vazut ca ceva dubios de foarte multe persoane. A face totul asa e public inlatura din stigma acestui domeniu.

Ce parere au studentele despre aceste masini BMW X6 aurii?

Alexandra, studenta in anul 2 la ASE: „Chiar m-am amuzat prima data cand le-am vazut parcate in fata Academiei de Studii Economice. Este o strategie foarte buna de recrutare, insa eu momentan ma axez strict pe scoala. Pe viitor, daca voi decide sa intru in acest domeniu, cu siguranta voi alege Charm Studios.”

Ioana, 19 ani: „Eu lucrez in domeniu de aproape un an. Sunt la Manequeen, care face parte din Charm Group. Ce parere am despre masini? O idee foarte tare, sunt mandra de echipa Charm!”

Etichete:

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!