Menu

Cate kilograme trebuie sa ai ca sa fii model videochat

0 Comment


Acesta este raspunsul nostru la toate intrebarile voastre despre cate kilograme trebuie sa aiba un model videochat. Ea este Marilyn Monroe, cea care este considerata cea mai sexy femeie a timpurilor moderne. 
Cate kilograme trebuie sa ai ca sa fii model videochat?

Ei bine, in fiecare perioada din istorie, frumusetea a fost asociata cu un prototip feminin. Daca prin anii 1600, femeile plinute erau privite ca fiind perfecte, astazi multi dintre designerii de top ai lumii cauta modele care sa aiba nici mai mult nici mai putin de 90-60-90. Daca vorbim despre industria videochatului, insa, raspunsul este unul simplu: trebuie sa avem greutatea la care ne simtim bine, sexy, linistite si impacate. Altfel spus, NU EXISTA GREUTATEA IDEALA! Fiecare femeie are, prin definitie, o frumusete aparte. Un echilibru mental si fizic unic.

Anii 1800 si era victoriana au „impus” o talie de viespe si solduri usor proeminente. Astfel, femeile au inceput sa abuzeze de corset, menit sa le faca talia sa para cat mai subtire, iar soldurile cat mai proeminente.

Regulile sunt facute ca sa fie incalcate!

Asadar, masurile ideale NU EXISTA, la fel si greutatea ideala. Modelele videochat de succes sunt acelea care au incredere in ele, care se simt bine in pielea lor si cele care au o energie fantastica.

„Uitati-va la mine, eu sunt model videochat de 3 ani si sunt departe de a fi 90-60-90. Totusi, eu cred ca cea mai importanta este atitudinea, ea face totul! Mai apoi, fizionomia si siguranta corpului. Trebuie sa ai energie, sa te simti bine in pielea ta, indiferent ca ai 50 de kilograme sau 80. In plus, e clar: trebuie sa stii sa iti pui in evidenta calitatile si… corpul!”, ne spune Mihaela, model videochat la Charm Studios de 3 ani.

Asadar, numarul kilogramelor tale este cel mai putin important aspect! Uita de grji si hai la un interviu la cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti! Programeaza un interviu chiar acum! 🙂

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!