Menu

Ce face un model videochat de Valentine’s Day

0 Comment


Ziua Indragostitilor – Valentine’s Day este o sarbatoare preluata de la americani (cum altfel?) si a devenit, in ultimii ani, mai populara decat echivalentul autohton Dragobete. Valentine’s Day se apropie, iar tu esti in pana de idei?

Listele cu cadouri pentru ea sau cadouri pentru el sunt arhi-cunoscute, asa ca nu ne-am propus sa va incarcam memoria cu inca una. Ne-am gandit sa aflam de la un model de videochat cum isi va petrece ziua de Valentine’s Day.

Suntem la jumatatea lunii Ianuarie si am aflat ca tu stii deja ce faci de Valentine’s Day. Spune-ne si noua! 

Da! Asta e primul an in care m-am “organizat” asa, din timp. E mult spus “organizat”, pentru ca nu am organizat eu nimic. Am castigat un city-break de la Charm Studios, in cadrul campaniei VisitEurope, si am ales ca destinatie Parisul. Chiar planuisem cu iubitul meu sa mergem acolo de Valentine’s Day, asa ca numai bine s-a nimerit excursia asta! Deci, da! Ziua Indragostitilor o petrec in Orasul Iubirii, impreuna cu persoana iubita.

Asadar, Nicoleta este in culmea fericirii si abia asteapta plecarea la Paris.

Esti curios sa aflii cum isi petrec ziua de Valentine’s Day modelele videochat de la Charm Group? Iata cateva raspunsuri:

Andreea: Da, stiu cum o sa-mi petrec Ziua Indragostitilor. Am rezervat o camera la un hotel frumos din Brasov si voi merge acolo, impreuna cu iubitul meu. Suntem amandoi pasionati de sporturile de iarna, asta in cazul in care te intrebai de ce am ales muntele. O sa skiem, o sa ne distram si o sa avem cateva zile de relaxare.

Carina: Eu de Valentine’s Day lucrez, asa ca sper ca Deea sa se distreze si pentru mine!

Madalina: O sa plec, impreuna cu iubitul meu in Londra, la niste prieteni pe care ii avem acolo si pe care nu i-am mai vazut de o gramada de timp. Nu sarbatorim in vreun fel anume, vrem doar sa ne relaxam.

Tu cum petreci Valentine’s Day? Noi o sa avem o super-petrecere la Charm Group, ca-ntre fete! Vrei sa vii? 🙂

 

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!