Menu

Videochat de acasa sau videochat de la studio

0 Comment


Industria videochatului a crescut simtitor in Romania ultimilor ani. Aceasta activitate a crescut in ultimul an cu un procent de peste 300% si a generat venituri de peste 100 de milioane de euro Romaniei. Castigurile sunt foarte atractive, motiv pentru care tot mai multe tinere devin modele videochat. Iar a fi model videochat intr-o lume pentru care verbul „a critica” este la ordinea zilei, nu este usor deloc.

Pe langa „cat poate castiga un model videochat intr-o luna?”, cel mai des intalnita intrebare este „videochat de acasa sau de la studio?”. Intr-adevar, a lucra de acasa poate parea un mare avantaj, pentru ca poti face ce vrei, cand vrei si mai ales daca vrei. In plus, nu trebuie sa te adaptezi unui program anume… Totusi, acestea sunt mai degraba dezavantaje decat avantaje!

Cand lucrezi de acasa…

videochat de acasa

Fie vorba intre noi, cand lucrezi de acasa, in orice domeniu ai lucra, ai tendinta sa fii delasatoare, dezorganizata si sa amani lucruri. In plus, nu poti avea un program de lucru bine pus la punct.

Pe locul doi la „de ce sa nu faci videochat de acasa” stau costurile. Pentru a-ti crea un spatiu adecvat trebuie sa investesti sume mari de bani in aparatura si tot ce tine de parte tehnica, dar si in decor.

Pe locul trei sta lipsa trainerului. Pentru cele care incep pentru prima data ca model de videochat, acest lucru este mai mult decat esential. Totusi, nici pentru cele care au experienta, trainerul nu este de neglijat. Ca orice meserie, si aceasta are trucurile ei.

Fotografii si make-up. Fiind un job in care trebuie sa arati impecabil, make-up-ul joaca un rol foarte important. La studiourile de videochat profesioniste exista make-up artisti care se ocupa de imaginea modelelor in fiecare zi.

Asadar, tu ce alegi? Fa parte din cea mai buna echipa de videochat din Bucuresti si castiga atata cat iti doresti! 🙂

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!