Menu

M-am angajat pentru ca aveam nevoie de bani. Acum stau pentru ca-mi place!

0 Comment


Charm Studios se descrie ca un studio care are mereu grija de modele si in care acestea vin mereu cu zambetul pe buze. Dupa ce am vorbit si cu unul din modelele de aici, suntem inclinati sa credem aceasta descriere.

Prima mea zi ca model de videochat la Charm Studios a coincis cu ziua in care mi-am amanetat telefonul, pentru ca efectiv nu mai aveam nici un ban… Tin minte ca am sunat de la o prietena ca sa ma programez la interviu si mi-era tare rusine de faptul ca toata lumea va rade de mine. Interviul l-am avut cu Cristina, care nu numai ca a fost foarte draguta cu mine, dar mi-a si imprumutat un telefon in care sa imi pot tine cartela, pana cand reusesc sa imi cumpar altul. Dupa prima luna lucrata mi-am cumparat telefon si i l-am inapoiat Cristinei. 🙂

De 2 ani la Charm Studios

Astazi implinesc 2 ani la voi, asa ca m-am gandit sa va scriu cateva randuri. Stiti cat de mult imi place sa scriu.

Nu o sa ma plictisesc niciodata de videochat!

Da, nu o sa ma plictisesc niciodata de videochat! Cum m-as putea plictisi sa vorbesc cu oameni noi in fiecare zi, sa cant, sa ma distrez…? Evident, este vorba si despre bani. Nicaieri in alta parte, desi am terminat si facultatea si masterul, nu as putea vreodata sa castig asa.

Cand am terminat facultatea, ma visam contabil la una dintre cele mai mari multinationale din Bucuresti. Dar, chiar si asa, castigam putin peste 4.000 de lei. La studioul meu (da, imi place sa ii spun „meu”, pentru ca simt ca suntem o familie) Charm Studios, castig in jur de 4.000$ in fiecare perioada.

In fine, nu despre castiguri vreau sa va vorbesc, ci despre cat de mult ma bucur ca fac parte dintr-o echipa atat de frumoasa, atat de bine inchegata si atat de… unita. Da, unita este cuvantul potrivit pentru Charm Studios si descrie perfect echipa Charm Studios.

Va multumesc pentru ca m-ati ajutat inca din prima zi, va multumesc ca ma suportati in fiecare zi, ca imi acceptati toanele si ca ma sprijiniti si imi spuneti intotdeauna „Alex, poti mai mult!”. Da, pot mai mult! Si o sa muncesc mai mult! 🙂

Echipa Charm Studios, va iubesc neconditionat!

Etichete:

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!