Menu

Charm Studios, cel mai profesionist studio de videochat

0 Comment


Reprezentantele sexului frumos din România reușesc să cucerească cu lejeritate orice bărbat, indiferent de statutul social al acestuia, de țara de proveniență sau de culoare. Așa se face că tot mai multe românce câștigă sume impresionante la studiourile de videochat din București. Iar daca esti model la cel mai profesionist studio de videochat, castigurile cresc si mai mult.

Recent, cercetătorii olandezi au făcut un sondaj de opinie în rândul bărbaților din 7 țări europene. Întrebarea? Care femei sunt cele mai frumoase din lume? Verdictul? Româncele au câștigat detașat.

Totuși, femeile românce nu sunt doar cele mai frumoase. Ele excelează și la capitolul carismă, istețime sau capacitatea de analiză. Fie că sunt studente în București, au terminat facultatea sau nu s-au înscris încă, tot mai multe femei se îndreaptă către studiourile de videochat.

Charm Studios este unul dintre cele mai recomandate studiouri din București pentru că, spun fetele care au lucrat la mai multe astfel de studiouri, acolo se simt ca acasă. „Eu am lucrat la un studio de cartier înainte să ajung la Charm și era… jalnic, sincer, chiar ăsta e cuvântul potrivit. Nu aveam trainer, nu îmi dădea nimeni nici un sfat, nu știam nici să mă loghez la început. Recomand Charm în special pentru echipa pe care o are în spate, pentru traineri și pentru Marketing. A, și să nu uit: pentru make-up artiști! Mă fac să simt că sunt perfectă în fiecare zi!”, spune Anna, un model videochat la Charm Studios.

Ce îmi trebuie ca să fiu model videochat la Charm Studios?

Charm Studios s-a remarcat, încă de la apariția sa pe piață, prin profesionalism și prin corectitudine. La capitolul corectitudine e musai să aducem aminte și despre bonusurile impresionante oferite de către acest studio modelelor sale: pe lângă cel mai mare procent din încasări de pe piață (74%), ei oferă și vacanțe în țări exotice și chiar mașini cadou pentru modelele consecvente. Vă vine să credeți sau nu, acest studio este situat fix lângă Baroul București. Altfel spus, în buricul Bucureștilor.

Așadar, dacă vrei să fii independentă financiar și să nu mai depinzi de nimeni, Charm Studios este locul în care trebuie să ajungi. Cel mai profesionist studio de videochat iti va asigura succesul. Va trebui să fii carismatică, să cunoști limba engleză la nivel conversațional și să îți dorești să înveți lucruri noi în fiecare zi. Meseria de model de videochat este, spun cei din echipa Charm Studios, o meserie ca oricare alta. Ea necesită timp, răbdare și multă atenție. Iar pentru fetele care cred că banii din videochat se câștigă foarte ușor, ei bine, se înșeală profund!

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!