Menu

Fericită? Vrei să pari sau să fii fericită?

0 Comment


Nu trebuie să alergi după fericire, dacă vrei s-o trăiești. Nu trebuie să imiți pe nimeni și nici să încerci să satisfaci altora percepțiile despre tine. Fii tu, atâta tot. Fii astfel încât să îți placă ție de tine. Dimineața, nemachiată, în club sau după mai bine de 8h petrecute la muncă. Asa o sa fii mereu cea mai fericita.

Da, și apropos de muncă: ar trebui să cauți să lucrezi acolo unde ești împlinită financiar, dar și sufletește. Găsește fericirea care te motivează și trăiește-o la maximum. Călătorește mult și învață din fiecare colț al lumii câte ceva!

fericita

Nu trebuie să fii cea mai frumoasă. Trebuie să fii cea mai fericita!

Apropo de călătorii. Care este ultima țară pe care ai vizitat-o? Ți-ar plăcea să colinzi lumea-n lung și-n lat, să-i cunoști fiecare colțișor și să nu existe problema lui „cât o fi biletul până în Copenhaga?”. Echipa noastră a făcut un sondaj pentru tine cu 100 fete cu vârste cuprinse între 21 și 29 de ani. Le-am ales pe cele 10 pentru că fiecare a călătorit în peste 8 țări în ultimii doi ani.

Mărturiile unora dintre ele le poți citi mai jos:

Maria, 22 de ani, studenta SNSPA: „Momentan am fost doar în Europa, dar visul meu cel mai mare este să ajung în Africa, așa că anul viitor cu siguranță n-o mai ratez. Sunt pasionată de călătorii, îmi place de mor să cunosc oameni, să văd alte tradiții și să străbat străzile altor țări. Și dacă te întrebi de unde am banii necesari pentru a călători atât de mult, sunt model de videochat de aproape trei ani de zile, iar de atunci mi-am permis sa merg oriunde am vrut eu. As simple as that. Și sunt foarte fericită!”.

fericita

Elisabeta, 25 de ani, master în Economie Politică: „Spre rușinea mea, nu am fost niciodată în Bulgaria și nici în Moldova. Asta pentru că mi-a plăcut să merg și să vizitez cât mai departe de „acasă”. Am fost în Egipt, pentru că mi-am dorit de când eram mică, am fost în Franța, Portugalia, în Malta… Am câte o poveste despre fiecare țară în parte, Doamne, cât de diferite pot fi. Mă bucur că am posibilitatea de a călători și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare dimineața pentru că mi-a dat șansa să vad lumea.”

Corina, 21 ani: „Anul ăsta am văzut 4 țări și sunt complet îndrăgostită de Italia, de mâncarea lor și de tot. Am călătorit și voi continua să călătoresc! Consider că nimic nu te îmbogățește mai mult pe lumea asta decât… călătoriile!”

Ana-Maria, 28 de ani, master în Drept Penal: „De la tata am eu chestia asta cu călătoriile. Îmi doresc să văd fiecare țară în parte, să am timp să o descopăr, să fac multe poze. Am avut și noroc cu jobul meu, pentru că am putut să-mi iau liber când am vrut eu. Am putut deci să fac câte o escapadă de-asta. Desigur, am și câștigat suficient de mulți bani încât să îmi permit să merg în Bali, în Turcia sau în Londra. Da, sunt model de videochat și chiar mă mândresc cu asta.”

Ioana, 21 de ani: „L-am văzut pe frate-miu călătorind mult, datorită jobului său, așa că mi-am dorit și eu un job care să-mi permită chestia asta. Inițial am lucrat la un call-center, dar trebuia să strâng un an jumate ca să-mi permit să merg în Bulgaria. Așa că am renunțat. Acum sunt model videochat și pot să mă laud că la începutul anului am fost 3 săptămâni în Dubai. În august am fost în Grecia și Turcia.”

fericita

Cornelia, 24 de ani: „Now I m gonna tell my momma that I m a traveller… da, i-am spus mamei că sunt „o traveller” și s-a obișnuit cu asta, treptat. Am călătorit în 14 țări până acum, iar asta numai datorită jobului pe care-l am. Mulțumesc, Charm Studios!!”

Așadar, din 100 de femei cărora le place să călătorească, 80% dintre ele sunt modele de videochat. Opriți-vă din judecat pentru o secundă și gândiți-vă cum ar fi să călătoriți în întreaga lume, fără să aveți grija banilor.

 

 

 

 

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!