Menu

Ce trebuie să facă un model de videochat

0 Comment


Oricât de mult ne-am strădui, succesul nu se poate defini. Desigur, există definiții care mai de care mai dezvoltate în dicționare, însă în viața de zi cu zi nu ne ajută deloc. Și asta pentru că nu există o definiție universală a succesului, ci depinde de fiecare individ în parte. Grosso modo, atunci când vorbim despre succes, ne referim, de fapt, la… reușită! Totuși, dincolo de niște repere sociale generaliste, poate cineva să decidă dacă ai reușit sau nu? Este, oare, recunoașterea socială singura dovadă a succesului?

Ce se află la baza succesului și ce îi face pe oameni să ajungă acolo unde sunt?

Cu siguranță, singurii responsabili pentru succesul nostru suntem chiar noi. Cea mai frumoasă parte a vieții începe chiar atunci când faci primul pas către… orice definești tu succesul. Dacă ți s-a întâmplat măcar o dată să te uiți în jurul tău și să te întrebi cum a făcut cel de lângă tine să reușească, ei bine, atunci articolul acesta îți este dedicat ție.

Cum să fii un model de videochat de succes

În ceea ce privește videochatul, dacă în urmă cu câțiva ani era un domeniu obscur, privit de mulți cu suspiciune, acum lucrurile s-au schimbat radical. Și, pentru că a devenit un domeniu competitiv în rândul tinerelor, foarte multe vor să afle care sunt pașii care le asigură o carieră de succes. Am discutat cu cei mai buni team leaderi din industria videochatului românesc și am tras împreună câteva concluzii:

  1. Mai presus de toate, un model de videochat trebuie să aibă atitudinea potrivită. Să fie încrezătoare, atrăgătoare și sigură pe ea. Numai atunci când va fi complet deconectată de exterior și se va focusa pe camera va avea un comportament profesionist și va avea, fără dar și poate, succes.
  2. Chiar dacă la prima vedere a fi model de videochat pare o meserie banala, fii sigură că nu este. Presupune foarte multe muncă! Eforturile depuse în mod regulat vor da întotdeauna rezultate. Așa cum a spus Winston Churchill, succesul înseamna să te împiedici de un eșec după altul, fără să-ți pierzi entuziasmul. Succesul se construiește treptat, cu multă încrede și cu efort.
  3. Un model de videochat trebuie să aibă o doză de concentrare ridicată. Multitaskingul, spun team-leaderii, nu este o idee bună, pentru că le reduce eficiența.
  4. Originalitate și pozitivitate. Pentru că sunt din ce în ce mai multe modele de videochat în România, fetele trebuie să aiba „acel ceva” cu care să atragă. Și, pe lângă asta, să fie întotdeauna pozitive. Cine ar vrea să stea de vorbă cu o persoană negativistă?!
  5. Nu întâmplător am lăsat seriozitatea la sfârșit deși ea ar fi trebuit punctată prima, pentru că merită o discuție mai amplă. Seriozitatea este o calitate, indiferent că vorbim despre videochat sau despre oricare altă multinațională. Așadar, această însușire este mai mult decât necesară!

Tu ai controlul total asupra viitorului tău. Crede din toată inima în ceea ce faci și nu renunța la visurile tale. Nu uita că nu există progres fără acțiune și că ce nu ai început azi, nu are cum să fie finalizat mâine. Altfel spus, acțiune zero înseamnă 100% șanse de eșec. Așa că tot ce trebuie să faci este să începi chiar acum și să pornești în direcția potrivită.

Și, dacă te-ai decis să faci astăzi primul pas către o carieră de succes, nu ezita: Charm Studios își mărește echipa! Fii TU următoarea!

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!