Menu

Ziua Portilor Deschise la un studio videochat – Charm Studios

0 Comment


Pentru că aduc întotdeauna un plus-valoare în orice acțiune intreprind și pentru că le place să fie deschizători de drumuri, cei de la Charm Studios, studio videochat București, s-au gândit să aducă încă ceva nou pe piața aglomerata a industriei. Așadar joi, 25 Mai, Charm Studios își deschide larg ușile pentru toți aceia curioși să vadă ce se află în interiorul unui studio de videochat.

Ziua Portilor Deschise la Charm Studios

”Ziua Porților Deschise”, adaptată de un studio de videochat

O zi a portilor deschise are menirea de a ajuta oamenii să înțeleagă modul de funcționare a unui loc. Într-o industrie în care prejudecățile sunt întâlnite la tot pasul, o asemenea inițiativă este admirabilă.

Această acțiune este menită să ajute publicul să înțeleagă și să cunoască mai bine această industrie. Multe pun semnul egal între videochat și prostituție. Charm Studios și-a propus să le înlăture participantelor orice dubiu cu privire la acest lucru. Nu numai asta, însă această zi va demonstra și legalitatea jobilui, lucru de care se îndoiesc numeroase persoane.

Sunteți așteptate cu mult drag

Așadar joi, 25 Mai sunt așteptate toate reprezentantele sexului frumos în sediul celor de la Charm Studios, între orele 14:00 – 18:00, pentru a vedea ce se află în spatele cuvântului ”videochat” și a unui studio de videochat. Vor avea parte de un tur al întregii clădiri, vor putea vedea cum arată camerele modelelor de videochat și vor putea chiar să stea de vorbă cu unele dintre acestea.

Nu este o oprtunitate des întâlnită și nu multe studiouri fac acest lucru. Este însă important ca fetele și femeile să știe că există și această opțiune din punct de vedere al joburilor. Nu numai asta, însă poate unele sunt mai timide când vine vorba de interviuri. În această zi, pot vedea staff-ul studioului și unele modele și să vadă exact cât de plâcută este atmosfera.

Așadar, studio de videochat Charm Studios te așteaptă!
Tags: , ,

Leave a Reply

 
error: Content is protected !!