Menu

Bani in timpul studentiei? Iată top 3 joburi care te vor ajuta sa ii obtii!

0 Comment


A fi student atrage după sine, pe lângă distracția aferentă, o serie de responsabilități. Iar că Bucureștiul nu este deloc ieftin, nu mai este de mult un subiect tabu. În aceste condiții, multe dintre studente sunt nevoite să își caute un job, fie el și part-time. Vrei să faci bani in timpul studentiei?

Angajatorii pun câteva joburi la bătaie pentru studenți, însă majoritatea dintre ele fie nu sunt plătite, fie sunt plătite insuficient. Altfel spus, internship-urile sunt în floare, iar asta au simțit-o pe pielea lor multe dintre studentele Bucureștiului.

Call-center? 100$ pe lună? Program fix? No way! Noi am făcut un top 3 al celor mai ofertante joburi pe perioada studenției.

  1. Model de videochat

Chiar dacă la începuturile lui, videochatul era un subiect tabu, acum lucrurile s-au schimbat. A fi model de videochat nu presupune întâlniri directe cu persoanele, ci doar vorbit/tastat. În plus, studii recente plasează acest job ca fiind în topul încasărilor pentru studente. Cât de mult poate ajunge să câștige o fată care alege să fie model de videochat? Ei bine, până la 2.000$ pe lună.

bani in timpul studentiei

Vacanta de vis in timpul studentiei!

Unde mai pui și că programul îți este flexibil, așa că poți ajunge la toate cursurile de la Facultate. În plus, 6 din 10 studente aleg să fie model de videochat pentru a-și putea continua studiile și a îmbina utilul cu plăcutul.

  1. Bani in timpul studentiei + Ospătar = …

Cu toții am fost într-un restaurant în care nu ne-a plăcut cum am fost serviți, nu-i așa? Un lucru e cert: ospătăria nu este pentru oricine! Dacă ești o persoană calmă, dispusă să asculte critici sau să execute ordine de fiecare dată, atunci te poți angaja ca ospătar într-unul dintre restaurantele Bucureștiului. Partea mai puțin plăcută este faptul că salariul este extrem de mic, iar munca fizică nu este deloc plăcută.

  1. Animatoare

Dacă știi să dansezi, poți alege un post de animatoare în cluburi. Partea negativă aici este faptul că trebuie să lucrezi în fiecare week-end și nu vei mai putea ieși cu prietenii. Adio, distracție!

Concluzie

Pe timpul studenției avem foarte multe dorințe. Vrem să ieșim mereu în oraș, cu prietenii, vrem să ne permitem să stăm în chirie într-un mediu plăcut și o zonă bună, vrem să putem să mergem la un concert. Nu este deloc greu să împăcăm ”și capra și varza”! Acest top prezintă doar acele idei care nu-ți vor neglija în nici un fel relația cu facultatea.

Tags: , ,

Leave a Reply

 
error: Content is protected !!