Menu

Videochatul? Cine zicea că nu se fac bani…

0 Comment


Vorbim astăzi despre bani şi fericire. Despre lipsa uneia dintre ele, care atrage după sine şi lipsa celei de-a doua. Ei bine, fie că recunoaştem sau nu, mulţi dintre noi petrecem foarte mult timp fie gândindu-ne la cele două, fie încercând să le câştigăm sau să le sporim. Ar fi de-a dreptul ipocrit să pledăm pentru teoria cum că banii nu aduc deloc fericirea. Şi, cum bine spunea un înţelept „dacă banii nu aduc fericirea, atunci vreau să îmi trăiesc nefericirea într-un confort total”. Care este, totuşi, legătura dintre bani, fericire şi videochat?

Bani, fericire şi videochat. Care este legătura dintre ele?

Chiar dacă, aparent, cele trei nu au nici o legătură, haideţi să facem un joc de imaginaţie. Cum ar fi dacă…  nu, exerciţiile de imaginaţie nu încep aşa. Imaginează-ţi că eşti la Facultate, într-un oraş despre care nu ştii foarte multe, cu foarte multe tentaţii, multe cluburi, puburi, cu multe de făcut şi… Nu foarte mulţi bani de la părinţi. Eşti fericită, poate, pentru că eşti înconjurată de toţi cei pe care îi consideri prieteni. Totuşi, tentaţiile şi cluburile sunt înzecit mai multe decât posibilităţile tale. Prietenii tăi o duc ceva mai bine, reuşind să iasă în fiecare seara. Fericirea dispare treptat…

videochat

Joc de imaginaţie numărul doi. Acum imaginează-ţi că eşti în acelaşi oraş plin de tentaţii, cluburi şi aşa mai departe, înconjurată tot de prietenii la care ţii. De data aceasta, însă, ai suficient de mulţi bani încât să îţi permiţi să ieşi cu ei, în timpul tău liber. Apare întrebarea: bine, bine, dar cum fac eu rost de acei bani, pentru că angajatorii îmi oferă un salariu… mizer. Răspunsul este unul foarte simplu: videochatul.

Una din zece femei…

Studiile arată că doar una din zece femei reuşeşte să se întreţină singură, să fie independentă şi să aibă o viaţă activă. Tot studiile ne arată faptul că din ce în ce mai multe aleg să facă videochat. De ce? Pentru că, gândind realist, este jobul care îţi aduce cei mai mulţi bani, nefăcând sacrificii.

Videochatul este cel care îţi aduce bani doar vorbind. Da, chiar dacă sună ireal, lucrurile chiar aşa stau.

Fii independentă, scapă de complexe, cumpără-ţi toate lucrurile la care nici nu ai îndrăznit să visezi şi… shine bright, like a diamond!!!

Tags: , , ,

Leave a Reply

 
error: Content is protected !!