Uita de vechiul job! Aici vei castiga de peste 5 ori mai mult!


job

Oricine cunoaste situatia tinerilor din ziua de astazi. Invata, petrec ani de zile in scoli, fac si facultati si in momentul in care vor sa se angajeze li se ofera salarii mizere, cu care abia reusesc sa supravietuiasca de la o luna la alta. Nu e de mirare ca majoritatea pleaca din tara, in cautarea unui salariu dupa merite, chiar daca ajung sa lucreze in domenii cu totul diferite de cele pe care s-au specializat.A gasi un loc de munca bun nu este usor. Un job videochat poate fi deci o solutie excelenta.

Ma adresez aici fetelor. Cate dintre voi nu v-ati dori un job inca din timpul facultatii? Poate ca il aveti deja, dar cum sunteti platite? Prost, cel mai probabil.

Nu ma multumeau banii

Cam asta a fost si situatia mea. Cum banii trimisi de parinti nu imi ajungeau, am decis sa ma angajez – part-time, desigur, pentru ca nu puteam nici sa renunt la studii sau sa lipsesc prea mult de la cursuri. Un timp am fost operatoare call center, dar am lucrat si ca bona, chelnerita sau promotera. Banii castigati nu ma multumeau insa deloc.

Chiar daca lucram full-time, tot nu aveam cum sa ma descurc cu salariul minim pe economie. Mai mult nu iti ofera absolut nimeni, pana reusesti sa gasesti ceea ce am gasit si eu.

Din jobul de chelnerita reuseam sa castig aproximativ 1000 lei lunar. Am renuntat insa, pentru ca era mult prea obositor pentru mine. Am gasit un alt loc de munca, mult mai placut, la care nu ma simt nicicum epuizata. De fapt, merg cu placere la munca, si chiar din prima luna am reusit sa castig nu 1000, ci aproape 5000 lei – de 5 ori mai mult.

In caz ca nu banuiti despre ce este vorba, m-am angajat la Charm Studios, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti si cred ca si din tara. Sa va spun ce avantaje imi mai ofera.

Avantajele unui job videochat

Contract de munca – pentru ca nici nu se pune problema, dupa cum cred unii, ca videochatul este o activitate ilegala. Imi sunt platite toate taxele si contributiile la stat si asigurari de sanatate si nu am nici o grija in aceasta privinta.

Program lejer – va spuneam ca sunt si studenta si aveam nevoie de un job care sa acomodeze asta. La Charm Studios mi-am stabilit programul impreuna cu angajatorul, in functie de orarul de la facultate, fara nicio problema.

Salariu mai mult decat motivant – atunci cand stii ca de la o luna la alta poti sa castigi tot mai mult, vii cu si mai multa placere la munca. Nimic nu se compara cu senzatia ca munca iti este rasplatita, ca realizarile tale chiar conteaza.

cariera in videochat

Training specializat si colege care ma sustin – conteaza foarte mult si ambientul, mediul de lucru si colegii. Din fericire, la Charm Studios nu mai am parte de atmosfera stresanta pe care o aveam la alte joburi. In plus, chiar daca nu am mai avut pana la angajare vreo tangenta cu domeniul videochatului, am primit indrumare mereu. Trainerii si apoi si colegele m-au ghidat mereu cand am avut nevoie.

Daca iti doresti si tu sa castigi de peste 5 ori mai mult decat la jobul actual, iti recomand Charm Studios. Iti garantez ca nu vei regreta decizia de a te angaja – nici eu n-am facut-o!

Lasă un răspuns