Menu

Top 3 afirmatii complet false despre videochat

0 Comment


Videochatul castiga tot mai mult teren si in Romania. Afacerea se afla intr-o continua dezvoltare, insa doar studiourile care se respecta si isi respecta angajatele mai rezista in continuare pe piata.

In majoritatea cazurilor, tinerii sau persoanele suficient informate au inteles in ce consta videochatul. Pentru toti ceilalti, ramane insa un subiect tabu, greu de abordat si in jurul caruia se invart nenumarate prejudecati.

Acestea sunt si motivele pentru care tinerele care aleg calea videochatului pun foarte mare pret pe confidentialitate. In majoritatea cazurilor, nimeni din familie sau dintre apropiati nu stiu faptul ca acestea lucreaza ca modele in videochat. Confidentialitatea este de asemenea respectata si de studiouri, care colaboreaza doar cu site-uri la care membrii din Romania nu pot sa adere.

Care sunt cele mai intalnite 3 conceptii eronate despre videochat? Detalii in continuare.

1. Videochatul inseamna prostitutie.

Nimic mai departe de adevar decat aceasta afirmatie. In primul rand, videochatul functioneaza in Romania in baza unor reglementari legale. Studiourile de videochat achita constant contributii si taxe la stat, incheie cu modelele contracte de munca, prin urmare totul se desfasoara in deplina legalitate.

Privind dintr-o alta perspectiva, cum s-ar putea spune ca videochatul inseamna prostitutie? Ar trebui sa implice contact fizic, ceea ce nu exista sub nici o forma. Videochatul se traduce prin discutii purtate prin intermediul internetului, cu ajutorul camerelor web. Modelul de videochat se afla in Romania, admiratorii care ii are sunt din strainatate si niciodata nu vor avea un contact fizic de vreun fel.

2. Videochat inseamna sa te dezbraci in fata camerelor

Exista o diferenta uriasa intre un show erotic la webcam si activitatea de videochat. In primul rand, fiecare model de videochat isi modereaza discutiile cu admiratorii si nu poate fi obligata nicicum de catre acestia sa renunte sa piese vestimentare sau orice alte lucruri. Fiecare model isi stabileste limitele si alege ce vrea si ce nu vrea sa faca in timpul orelor de lucru.

videochat

Pe de alta parte, activitatea de videochat presupune atat sectiunea adult, cat si cea non-adult. Modelele sunt libere sa aleaga, fara a fi constranse sau fara a li se impune ceea ce au de facut pentru a-si multumi admiratorii.

3. Castigurile uriase sunt doar promisiuni si iluzii

In videochat, castigurile nu au limite. Chiar si un model incepator are posibilitatea de a incasa intr-o luna peste 1000 de dolari. Mai apoi, sumele pot creste progresiv, dar totul depinde de implicarea de care dau dovada.

In cazul studiourilor de videochat care se respecta si care isi respecta si angajatele, premiile, bonusurile si salariile cu multe zerouri sunt la ordinea zilei. Chiar daca unora le vine destul de greu sa creada, in Romania exista modele care au incasari de peste 10.000 sau 20.000 de dolari, luna de luna. Totul tine de dedicare, de implicare, de abilitati de comunicare si de o cunoastere foarte buna a limbii engleze.

Departe, chiar foarte departe de adevar aceste 3 afirmatii. Tinerele care isi doresc sa incerce un astfel de job trebuie sa fie bine informate, intrucat astfel de prejudecati le pot ingradi considerabil sansele de a castiga foarte mult, intr-un timp destul de scurt.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

 
error: Content is protected !!