Intrebari frecvente despre videochat


intrebari frecvente

Domeniul este unul care ridica inca multe semne de intrebare pentru necunoscatori. In special tinerele care ar dori sa se angajeze in videochat se lovesc adesea de idei preconcepute, mituri si prejudecati create de societatea in care traim.

A face videochat nu e nicidecum ilegal, nu e o activitate lipsita de profesionalism, nu exista neajunsuri, ci mai degraba doar avantaje. Pentru a lamuri cateva dintre aceste aspecte, reprezentantele Charm Studios raspund la cateva intrebari frecvente pe care le intalnesc in momentul in care noile angajate vin sa sustina interviuri.

Este videochatul legal?

Perfect legal! Activitatea este reglementata de legile in vigoare in Romania. Intreaga activitate se desfasoara in baza contractelor de munca, se achita taxe si contributii la stat, astfel din acest punct de vedere orice viitoare angajata poate sta fara griji.

Castigurile sunt reale?

Valoarea castigurilor obtinute de un model depinde in totalitate de cat de mult se implica. Anunturile de angajare nu mint: se pot obtine castiguri uriase. Astfel de castiguri nu pot fi comparate cu salariile pe care le ofera alte joburi.

Charm Studios

Si aici este insa nevoie de munca, dedicare si implicare. Un model experimentat poate ajunge sa castige si 20.000$ lunar, dar si o incepatoare are sansa de a depasi pragul de 1000$ castigati in prima luna.

Trebuie sa ma dezbrac?

La acest capitol decizia e in totalitate a modelului. Fiecare isi modereaza discutia online dupa cum doreste. Exista posibilitatea de a face videochat adult sau non-adult, insa de fiecare data limitele le stabileste modelul.

Mi se va impune sa fac anumite lucruri?

Niciodata! La Charm Studios nici un model nu este obligat sa iasa din zona sa de confort. Nimeni nu va impune nimanui cum sa se comporte, ce atitudine sa aiba sau cum sa vorbeasca.

Nu am deloc experienta. Ma pot angaja?

Chiar daca la majoritatea joburilor e o conditie obligatorie, la Charm Studios nu e asa. De fapt, experienta poate fi atat un avantaj cat si un dezavantaj. E mult mai usor de format un model care nu a mai avut tangente cu domeniul, intrucat va fi mult mai receptiv la recomandarile trainerelor. Desigur, la Charm Studios oferim si training gratuit pentru modele, indiferent de vechimea la studio.

Fac si facultate. Va fi o problema?

Din seria de intrebari frecvente, aceasta apare destul de des. La Charm Studios sunt in prezent angajate foarte multe modele care fac in paralel si o facultate. Foarte multe studente ne trec pragul, pentru o sansa la castiguri mari si o viata mai buna. Asta le si oferim, intrucat programul de lucru va fi stabilit de comun acord, inainte de semnarea contractului.

Conteaza cum arat, sau varsta?

Aspectul fizic conteaza, insa nu trebuie sa ai neaparat 90-60-90 pentru a te putea angaja. Admiratorii online cu care vei discuta au preferinte variate. Cu siguranta iti vei castiga si tu foarte multi, daca stii sa fii naturala, spontana si iti pui in valoare calitatile.

Cu privire la varsta, trebuie sa ai obligatoriu 18 ani impliniti pentru a te putea angaja la Charm Studios.

Daca raspunsurile la aceste intrebari frecvente nu sunt suficiente, va recomandam si site-ul oficial www.charmstudios.ro pentru informatii suplimentare.

Lasă un răspuns