Menu

Confesiuni ale unui model de videochat

0 Comment


In continuare va vom prezenta cateva confesiuni ale unui model de videochat angajat la Charm Studios. Este vorba de viata de dinainte si de dupa angajare, despre cum s-au schimbat lucrurile. Modelul se afla sub protectia clauzei de confidentialitate din contract, prin urmare nu vom preciza numele sau pseudonimul pe care il foloseste.

Confesiuni despre viata dinainte de angajare

Imi era foarte greu sa ma descurc de una singura. Am venit in Bucuresti sa fac o facultate, pentru a avea o sansa in plus. Un job mai bun, intr-un oras mare precum capitala, imi parea mult mai usor de obtinut.

M-am gandit sa ma angajez chiar din timpul facultatii, pentru a-i ajuta si pe parinti. Faceau eforturi supraomenesti pentru a-mi trimite in fiecare saptamana bani si pachete cu mancare. Din pacate, ceea ce primeam de la ei era mult prea putin.

Am decis sa ma angajez, dar nimeni nu ma primea pentru ca nu aveam experienta. De unde sa ai experienta, cand esti abia in anul I de facultate? In fine. Am tacut, am strans din dinti si am mai cautat. Am reusit sa gasesc un post de chelnerita, part-time, pentru a putea face fata si cu facultatea.

Asa au trecut 2 luni, dupa care simteam ca efectiv nu mai pot. Eram extenuata. Nici banii castigati nu erau destui – putin peste 1500 lei am castigat (cu tot cu bacsisuri) in cele doua luni. Nu se merita, asa ca am renuntat. Totusi, am mai cautat sa ma angajez si asa am dat peste un anunt de angajare la Charm Studios.

Charm Studios

Confesiuni despre viata de dupa angajarea la Charm Studios

Am fost angajata si am inceput sa lucrez chiar din ziua urmatoare. Ceea ce va spun aici nu sunt confesiuni, ci realitati. Nu stiu ce impresie au avut alte colege de-ale mele cand au trecut pragul studioului, dar eu am simtit ca parca intru intr-o alta lume.

Fiind intampinata cu caldura, dar si cu profesionalism, m-am simtit de la bun inceput in elementul meu. Asta era insa doar inceputul – ceea ce a urmat a fost si mai extraordinar.

Sunt angajata legal, am contract de munca si lucrez 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Imi sunt platite de catre Charm Studios toate contributiile si taxele la stat, deci de pe partea asta nu am nici o grija. Am inteles ca la alte “studiouri” nu se intampla deloc asa.

Chiar din prima luna, surprizele s-au tinut lant la Charm Studios. Am fost rasplatita pentru ca am mai recomandat unei prietene jobul (s-a angajat si ea si acum suntem colege), mi s-a oferit un comision suplimentar pentru seriozitate (am fost si sunt de fiecare data punctuala), deci sumele s-au tot adunat. Mare mi-a fost mirarea cand la finalul primei luni am primit cash, in mana, primii mei bani: echivalentul a 1.500 dolari.

Ce pot sa mai spun? Jobul de model mi-a adus doar satisfactii. Nu vorbesc aici doar de bani, ci si de colectiv, de colege, de trainere, de conducere, de conditii si de tot ceea ce defineste Charm Studios. Am uitat ce inseamna griji, datorii sau sa nu te poti descurca cu banii de la o saptamana la alta. Pot spune ca acum traiesc pe picior mare. Va intrebati cat am castigat cel mai mult intr-o luna? Va spun atat: e o suma de cinci cifre, in dolari. Suna bine sau nu? Nu pot spune ca sunt multumita, ci de-a dreptul incantata sa lucrez la Charm Studios.

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

 
error: Content is protected !!