Charm Studios demonteaza miturile despre videochat


miturile despre videochat

De fiecare data cand se vorbeste despre videochat, exista persoane care sunt reticente sau au pareri deja formate. Este vorba despre o oarecare dezinformare, sau de opinii rautacioase luate drept valide.

In realitate insa, situatia nu sta exact cum crede marea majoritate. Miturile despre videochat sunt multe la numar. Unul dintre cei mai mari angajatori din domeniu – Charm Studios – a ales sa demonteze cateva dintre acestea. Esti curioasa care sunt miturile despre videochat? Citeste in continuare.

In care dintre miturile despre videochat nu trebuie sa ai incredere

In momentul in care ajung sa caute un job in videochat, unele tinere au retineri. Ajung sa afle despre ideea ca videochatul este ceva similar prostitutiei. Totusi, acesta este unul dintre miturile despre videochat care e demontat imediat.

In videochat nu exista niciun fel de contact fizic, totul se desfasoara prin intermediul online-ului. Modelele discuta pur si simplu cu admiratorii lor, prin intermediul camerelor web si al microfoanelor.

Un mit asociat cu cel anterior este faptul ca facand videochat va trebui sa te dezbraci pentru bani. Nimic mai departe de adevar! Ai posibilitatea sa alegi sa faci videochat adult sau non-adult, sa incluzi si ceva senzualitate in discutiile cu admiratorii, sau chiar deloc.

Tot la miturile despre videochat se incadreaza si faptul ca un astfel de domeniu cere experienta la angajare. Daca esti in cautarea unui job in videochat, nu trebuie sa te ingrijorezi din acest punct de vedere. Indiferent daca ai sau nu experienta, odata ce ajungi la un studio care se respecta, vei fi instruita cum se cuvinte.

Spre exemplu, la Charm Studios fiecare dintre modele are parte de training gratuit, oferit de persoane care ofera cale mai bune recomandari, numai pentru a le ajuta sa castige mai mult.

Alte tinere care ajung sa aiba retineri auzind miturile despre videochat au o alta parere: ca vor ajunge sa fie constranse, ca li se va impune sa faca anumite lucruri. Total fals! In fiecare tura de lucru, la fiecare discutie cu admiratorii de pe site-urile de videochat, cele care conduc conversatia sunt modelele. Nimeni nu le poate impune sa faca nimic din ceea ce nu isi doresc, indiferent daca e vorba de videochat adult sau non-adult.

Videochatul este o activitate ilegala

Acesta este unul dintre miturile asociate cu domeniul, care ridica cele mai mari semne de intrebare celor ce si-ar dori sa devina modele. In fapt, situatia e cu totul alta.

contract

Un studio de videochat care se respecta si care isi respecta si angajatele va fi intotdeauna in deplina legalitate. Exista legi in Romania care reglementeaza aceasta activitate, iar angajatorii seriosi – cum este si Charm Studios – ofera tuturor modelelor contracte de munca la angajare si platesc toate taxele si contributiile la stat. Fiecare model are astfel exact aceleasi drepturi ca si oricare alt angajat din Romania. Diferenta sta, totusi, in veniturile mult mai mari pe care le poate obtine.

Daca te afli in cautarea unui job si te-ai gandit la cel de model la Charm Studios, nu lasa miturile despre videochat sa iti stea in cale. Nu trebuie sa te descurajezi si sa lasi parerile rautacioase sa te opreasca. Informeaza-te, mergi chiar la o discutie la sediul studioului si vezi cu ochii tai cum stau lucrurile. Miturile sunt, la urma urmei, doar niste mituri.

Lasă un răspuns