Menu

Secretele castigurilor uriase ale modelelor Charm Studios

0 Comment


Probabil ca ati auzit, fiecare dintre voi, cat de bine sunt platite modelele de videochat. Cine nu si-ar dori sa castige cateva mii de dolari lunar? Din pacate, nu oricui i se ofera o asemenea oportunitate.

Totusi, cum reusesc modelele Charm Studios sa castige atat de mult? Exista chiar angajate care au urcat foarte repede treptele succesului si ajung acum sa obtina sume de peste 10.000 dolari lunar. Care este secretul din spatele acestor castiguri?

Dorinta de a reusi – cel mai important dintre secretele castigurilor

Dupa cum putem vedea si din cateva marturii ale modelelor Charm Studios, vointa este unul dintre secretele castigurilor uriase.

vointa

Atat timp cat vrei cu adevarat sa urci pe o treapta mai sus, nimic nu te opreste. Acest lucru l-au aflat atat modelele incepatoare, cat si cele care aveau deja ceva experienta acumulata. Studioul este unul recunoscut in Bucuresti pentru profesionalismul pe care il ofera si pentru sustinerea acordata fiecarui model in parte. Desigur, daca nu exista si vointa din partea angajatelor, castigurile nu vor fi pe masura asteptarilor.

Seriozitatea – un alt secret al succesului

La fel ca si la oricare alt job, daca dai dovada de seriozitate, vei avea si castiguri mai mari. Videochatul ofera cu atat mai mult aceasta oportunitate.

Din partea modelelor se cere in principal seriozitate – aceasta se traduce prin punctualitate, prin prezenta zilnica la locul de munca si prin orele complete de program, respectate pe deplin.

Ce conteaza mai mult? Experienta sau perseverenta?

Ambele aspecte mentionate fac parte din secretele castigurilor uriase din videochat.

In prima faza, la angajare, experienta nu este neaparat necesara la Charm Studios. Cu toate acestea, cu cat un model o acumuleaza, cu atat va sti mai bine cum poate sa isi captiveze admiratorii pentru a castiga mai mult de la o perioada la alta.

Perseverenta este un alt secret al succesului. Modelele Charm Studios au parte de training si sustinere din partea intregii echipe. Trebuie doar sa puna in aplicare sfaturile si recomandarile primite, pentru a dobori de la o luna la alta recordurile de incasari.

Conteaza modul in care arati? Trebuie sa ai 90-60-90?

Cate persoane, atatea preferinte. Cati admiratori, atatea gusturi. Nu se aplica in niciun caz regula care spune ca pentru a fi model trebuie sa ai 90-60-90. Modelele Charm Studios au un aspect placut, ingrijit, chiar cochet, insa nu toate au aceste dimensiuni.

Modul in care arata un model poate fi unul dintre secretele castigurilor uriase, insa mult mai mult conteaza naturaletea, capacitatea de a face conversatie, o oarecare doza de timiditate si mister sau orice altceva care poate sa atraga admiratorii online.

Daca exista dorinta de reusita, ambitie, vointa, dar si sustinere din partea angajatorului, orice model in videochat are ocazia de a obtine castiguri uriase. Cele care lucreaza la Charm Studios s-au convins deja de asta.

Dupa cum se arata si pe site-ul oficial Charm Studios, nu exista o limita a incasarilor lunare inregistrate de modele. Sumele castigate de modelele acestui studio fluctueaza de obicei intre 500 si 20.000$ lunar, in functie de dedicarea si de implicarea de care dau dovada. Daca si tu te numeri printre cele care vor sa cunoasca toate secretele castigurilor uriase de la Charm Studios, nu trebuie decat sa iti programezi un interviu.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

 
error: Content is protected !!