Menu

Multumita Charm Studios am calatorit in toata lumea!

0 Comment


In cazul in care te intrebai care sunt pasiunile modelelor de videochat angajate la Charm Studios, afla ca sunt foarte diverse.

In cele ce urmeaza iti prezentam un scurt interviu cu Jeanette. Sub acest pseudonim lucreaza unul dintre modelele Charm Studios care castiga cel mai bine.

Care este pasiunea ei? Este vorba despre calatorii. In continuare cateva detalii, mentionate chiar de modelul care a reusit sa-si indeplineasca visurile.

Cum a calatorit Jeanette prin toata lumea, cu ajutorul Charm Studios

Nu stiu despre voi, dar eu inca de cand eram mica visam sa fac o calatorie in jurul lumii. Vedeam la TV documentare despre tari exotice si imi doream nespus de mult sa ajung si eu acolo.

Daca pana la varsta de 18 ani nu am calatorit foarte mult – nici macar nu am iesit din tara – dupa majorat mi-am propus sa fac ceva pentru a-mi indeplini acest vis. Era simplu: trebuia sa ma angajez.

Am incercat fel si fel de joburi. Am fost chelnerita, baby sitter, promotera, am impartit pliante, efectiv orice pentru a castiga si a pune ceva deoparte. Am vazut totusi ca ceva nu merge bine, deoarece cu toti banii pe care am reusit sa-i strang nu am “calatorit” decat intr-un scurt concediu la mare.

Charm Studios

Toate astea s-au schimbat de cand am aflat despre Charm Studios. Aveam aproape 19 ani si o experienta nu tocmai placuta ramasa de pe urma joburilor avute. Imi doream sa castig cat mai mult, pentru a putea vizita toate acele minunate tari in care visam sa ajung. Totul a fost foarte simplu: am participat la un interviu, am fost acceptata si din ziua urmatoare am inceput sa lucrez.

Nu aveam nici cea mai mica experienta, habar nu aveam ce trebuie sa fac pentru a castiga mai mult. Totusi, chiar din prima luna am castigat putin peste 1100$. Am reusit asta multumita trainingului ce mi-a fost oferit.

De mai mult de 3 ani de cand sunt model si spun fara falsa modestie ca reusesc sa castig peste 10.000$ lunar. Cu banii astia, va puteti inchipui ca am calatorit peste tot. Totusi, mai am inca multe locuri pe care inca imi doresc sa le vizitez, si o voi face.

Si totusi, unde am calatorit? Prima mea destinatie a fost Dubai. Au urmat multe altele, dar in Dubai visam sa ajung de foarte mult timp. Am stat acolo o saptamana si am vizitat tot ce se putea vizita.

Pana in prezent, pot spune ca am reusit sa merg si in Bora Bora, Thailanda, Maldive, Caraibe, Seychelles, Haiti, Ibiza, Sri Lanka, Sydney si multe altele. In toate aceste locatii am fost in concedii, insa nu m-am abtinut nici de la city-break-uri aproape saptamanale in Paris, Madrid, Barcelona, Oslo, Bruxelles, Roma, Viena, Berlin – si lista poate continua. Toate acestea am reusit sa le fac numai multumita jobului de model la Charm Studios.

Dupa cum poate fi observat, nimic nu este imposibil. Fiecare dintre modelele Charm Studios are pasiunile sale, in care poate sa investeasca oricat, atat din punct de vedere financiar, cat si al timpului necesar.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

 
error: Content is protected !!