Menu

9 lucruri adevarate despre videochatul alaturi de Charm Studios

0 Comment


Sunt jurnalista si am o prietena care lucreaza de 2 ani de zile la videochatul Charm Studios Bucuresti. Curioasa de acest subiect, am rugat-o frumos sa imi ofere un interviu in care sa-mi explice tot ce se intampla la studio, daca se poate. Eram foarte pasionata de picanteriile de acest gen, de scandal, de presa, de adevaruri si minciuni sau de secretele din spatele afacerilor. Mi-am dorit sa vad daca si la Charm Studios exista macar unul din lucrurile mentionate mai sus, asa ca am fost foarte motivata sa o conving pe Amelia sa imi sustina ideea si sa vina la interviu. In momentul in care aceasta a acceptat, am intrebat-o 9 lucruri simple, la care ea mi-a raspuns la fel de clar si simplu:

  1. Este intr-adevar un domeniu legal de munca? “Cand m-am angajat aici, imi amintesc foarte bine sa fi semnat un contract legal, pe care l-am verificat apoi alaturi de un notar specializat in aceste lucruri. De-a lungul timpului, cu cat lunile treceau, am observat ca ma aflu in deplina legalitate pentru ca nimic rau nu mi s-a intamplat, lucrurile functionand conform legii.”
  2. Cati bani se castiga din videochat in realitate? “Toate sumele depind de noi, modelele. Daca ne dorim case si masini, ne ambitionam si in cativa ani obtinem sute de mii de dolari pentru case si masini. Daca ne dorim o viata confortabila si atat, in care sa stam fara griji, asta avem. In general, eu si prietenele mele de la studio castigam intre 1.500 si 3.500 de dolari lunar. Dar sunt fete la studio care castiga si 10.000$.”
  3. Ce trebuie sa faceti pentru acesti bani? “Sincer? Mai nimic. De cand lucrez la Charm Studios nu am depus niciun fel de efort. Pur si simplu am petrecut timp in fata calculatorului cu admiratorii online. Cand simteam nevoia sa stau intinsa pe pat si sa tin tastatura in brate, stateam. Cand doream sa dansez si sa ma distrez cu ei, asta faceam. Oricum era, bani tot obtineam.”
  4. Sunteti obligate sa folositi anumite accesorii sau sa faceti ce nu va place uneori? “Chiar deloc. La Charm Studios sunt libera sa  fac ce vreau, cand vreau. Este doar alegerea mea.”
  5. Este intr-adevar un mediu exclusiv feminin? “Bineinteles ca este, pana si managera este femeie. Nu are nimeni altcineva acces la noi in studio.”
  6. Vi se ofera bonusuri sau sunt doar promisiuni? “Bonusurile depind doar de mine. Daca am castiguri mari, am bonusuri mari. Daca am castiguri mici, bonusurile sunt pe masura. Insa, nu exista luna in care Charm sa nu ma rasplateasca cu cate ceva.”
  7. Bonusul de angajare chiar exista? “Da, l-am primit dupa 30 de zile de munca. Nu mi se pare normal ca acesta sa fie daruit din prima zi de munca, pentru ca asa s-ar angaja oricine si ar pleca cu tot cu bonus. Asa mi s-a parut cel mai corect.”
  8. In cat timp poti sa devii bogata la Charm? “Cu putin efort si putina perseverenta, in doar 2-3 ani poti sa fii bogata si independenta.”
  9. Fetele la studio sunt fericite sau duc o viata trista? “Suntem o familie! Ne iubim si ne respectam, totul datorita lui Charm Studios. Evident ca suntem fericite sa avem bani si tot ce ne dorim.”

Curios sau nu, chiar am crezut tot ce mi-a spus Amelia. Atat de mult, incat acum beneficiez si eu de aceleasi lucruri. Am demisionat si m-am angajat la studio la o saptamana de la interviu. Sunt in culmea fericirii!

Etichete: , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

 
error: Content is protected !!