Charm Studios – O calatorie magnifica in Dubai


Charm Studios

Mi-am dorit de mult sa merg in Dubai, pentru ca e cel mai mare oras din Emiratele Arabe Unite si sunt multe lucruri de vazut. Totusi, nu as fi crezut ca aceasta dorinta va deveni realitate. S-a indeplinit in momentul in care eu am decis sa colaborez cu Charm Studios, cel mai serios si corect studio de videochat din Bucuresti.

La Charm Studios am invatat adevarata putere a castigurilor, cat si valoarea lor. Mi s-a spus ca un model poate castiga intre 500$ si 20.000$, insa mi se parea mult prea ireal. Nu mi-as fi inchipuit cum este posibil ca o simpla persoana ca mine sa faca asemenea sume de bani intr-o luna. Dar Charm Studios mi-a aratat ca tot ce imi propun eu este posibil.

Au avut rabdare cu mine, mi-au oferit tot training-ul necesar si au stat langa mine de fiecare data cand greseam cu ceva. Usor, m-am perfectionat cu Charm Studios, devenind chiar foarte buna in ceea ce faceam. Imi placea ca, in sfarsit, imi era munca apreciata si primeam toata atentia din partea admiratorilor mei. Era doar o chestiune de timp pana sa am castiguri de exceptie, avand in vedere ca Charm Studios activeaza in domeniu doar prin cele mai profesionale servicii.

Calatoria de vis

Nici nu mi-am dat seama cand a trecut o luna si mi-am primit salariul: 1.200$. Eram atat de uimita, incat nu imi gaseam cuvintele. Iar cei Charm Studios mi-au spus ca acesta este doar inceputul. Cand mi-au spus asta, am simtit cum mi-a crescut inima de bucurie.

Au mai trecut cateva luni, in care am lucrat in lux si confort alaturi de Charm Studios. Dupa ce am invatat cam totul despre videochat, am evoluat si castigurile au evoluat odata cu mine. Am observat aceasta evolutie cand venitul meu a depasit 3.000$ pe luna si era tot in crestere. Cu atatia bani pe care ii obtineam, mi-am dat seama ca pot merge in Dubai, asa cum mi-am dorit dintotdeauna. Si nu numai ca mi-am permis sa merg, dar am petrecut acolo 7 zile de vis. Mi-am cumparat sute de lucruri de acolo si m-am dus unde am vrut. Charm Studios m-au ajutat sa ma rasfat depli./

Lasă un răspuns