Vacanta in Tasmania cu Charm Studios


Charm Studios

Iubirea este pretutindeni, iar eu sunt cea mai mare adepta a ei. Din aceasta cauza, am cautat mereu metode prin care sa ma bucur tot mai mult de acest sentiment. Facusem tot ce era de facut, un singur lucru imi ramasese: calatoria in unele din cele mai romantice locatii. Charm Studios este prestigiosul studio de videochat care imi incanta simturile prin indeplinirea tuturor dorintelor mele, de orice natura. Datorita renumitului studio, eu am reusit sa vizitez cele mai frumoase locuri, printre care si insula in forma de inima, Tasmania. Ce poate fi mai romantic de atat? M-am indragostit in acest loc si de acest loc de zeci de ori, din nou si din nou. Charm Studios este exceptional pentru ca mi-a dat aceasta ocazie.

Calatoriile mele

Daca ma uit in trecut, nici nu mi-ar fi trecut vreodata prin cap ca voi ajunge in aceste locuri. In Tasmania, am petrecut 5 zile de vis, pe care le-am avut libere de la Charm Studios. Fiind foarte intelegatori, cei de la studio m-au ajutat sa imi ating obiectivele, oferindu-mi libertate si un job usor. Nu pot sa descriu ce senzatie am avut cand am vazut cascada Russell, sau cum m-am simtit cand m-am scaldat in acea apa curata si stralucitoare. Simteam cum toata puritatea din lume imi atingea pielea! Ceea ce mi s-a parut impresionant a fost ca exista un lac care are chiar numele Dove … si ce lac! Arata pur si simplu senzational, iar peisajele parca ma tineau captiva, nu imi venea sa mai plec de acolo.

Nu as fi reusit sa am parte de toate aceste trairi si emotii daca nu ar fi fost Charm Studios. Nu as fi crezut ca voi ajunge sa fiu model de videochat, dar s-a dovedit a fi cel mai bun lucru pe care l-am facut vreodata. Cu venitul pe care il am aici, imi permit sa ma bucur in sfarsit de viata, sa simt cum e sa traiesti. Mai mult, este mediul perfect pentru o femeie, pentru ca Charm Studios este format dintr-o echipa de oameni extraordinari, care fac ca atmosfera din jur sa fie ca acasa. Charm Studios este o familie, iar eu sunt un membru important din ea.

 

Lasă un răspuns