Charm Studios-Calatorie in Bahamas

0 Comment


Cele mai frumoase momente din intreaga mea viata sunt cele pe care le am datorita celor de la Charm Studios. Traiam in falsa impresie ca imi traiesc viata cum trebuie, dar de fapt, nu traiam deloc, ci doar existam. Nu am stiut ce inseamna sa traiesti viata pana in momentul in care m-am angajat la Charm Studios. Dupa ce am inceput sa cunosc lumea videochatului, mi-am dat seama ca exista sute de lucruri pe care nu le facusem. Asadar, i-am lasat pe cei de la Charm Studios sa ma indrume catre un alt viitor. A fost cea mai buna alegere a mea. Am obtinut castiguri de peste 2.500 de dolari lunar si cele mai bune dotari dintr-un mediu ideal de munca.

Am calatorit in tot felul de locuri exotice

Primul lucru de care m-am bucurat cu adevarat la Charm Studios a fost o calatorie. Prima mea calatorie in afara tarii, cu destinatia in Bahamas. Mai exact, in capitala Bahamas, Nassau, un superb loc care mi-a cucerit toate simturile si mi-a captat toata atentia. Am petrecut in aceasta locatie minunata 5 zile de vis si m-am simtit extraordinar. Nu credeam ca un simplu loc imi poate aduce atata bucurie. Frumusetea sa era radianta, nu aveam cum sa nu raman uimita in fata acestei minunatii.

Si cand ma gandesc ca nu as fi avut niciodata parte de aceste momente daca nu as fi venit la Charm Studios. Spun momente, pentru ca au fost mai multe si vor mai fi. In acest timp, am mai fost in Thailanda, Fiji, Indonezia si multe altele. Lista mea de calatorii este lunga iar multumirile mele fata de Charm Studios sunt la fel de lungi si multe.

Cu siguranta, Charm Studios este locul in care o femeie se formeaza, in care isi creeaza o personalitate, deprinde o atitudine demna de invidiat si devine bogata doar datorita calitatilor pe care le detine. Este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, si nu cred ca o spun doar eu, o spun si premiile pe care Charm Studios le-a primit de-a lungul celor 8 ani de cand activeaza in domeniu.

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!