Charm Studios m-a ajutat sa cunosc Hollywood-ul

0 Comment


Mi se spunea deseori ca tind sa visez mult prea mult si ca unele lucruri pur si simplu nu se pot intampla. Aceste lucruri mi se spuneau in contextul in care eu imi doream foarte mult sa ajung la Hollywood. Dar eu nu am vrut sa-mi pierd speranta si am continuat sa cred ca voi reusi. Cu Charm Studios chiar asa a fost. Studioul mi-a oferit cel mai avantajos si benefic job: cel de model de videochat. Acest job iface ca totul sa fie posibil.

Sa vizitez Hollywood-ul mi s-a parut chiar foarte usor cu Charm Studios. Nici macar nu s-a pus problema cum ca nu s-ar putea. Avand parte de ajutorul profesionistelor de la Charm Studios am ajuns la Hollywood in doar 2 luni lucrate alaturi de studio. Am avut castiguri intre 1.000 si 3.000 de dolari in primele doua luni, reusind sa strang o suma considerabila. Cu aceasta m-am distrat in Hollywood asa cum mi-am dorit mereu. Desigur, daca nu mi s-ar fi oferit un program flexibil nu as fi avut timp sa pot merge. Dar fiindca este un studio profesionist care intelege nevoile modelelor sale, nu au existat probleme.

Un vis implinit

Cand am ajuns in Hollywood am ramas pur si simplu socata. Pentru cateva minute bune, nu am zis nici macar un cuvant. Eram atat de fericita ca am ajuns acolo, incat inca nu realizasem ca s-a intamplat. Ochii imi straluceau atat de tare iar tot ce imi venea sa fac era sa tip si sa dansez de fericire. Fiind model de videochat la acest studio, mi-am dat seama ca nu numai eu sunt norocoasa pentru ca am tot ce imi doresc. Orice femeie cu vointa si care e determinata sa isi schimbe viata poate sa ajunga unde am ajuns si eu, nu este nevoie de prea multe, trebuie doar sa vrea. Si sa fim seriosi, cine nu vrea o viata plina de bogatie?

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!