Charm Studios imi umple zilele de fericire

0 Comment


Cel mai profesionist studio de videochat, Charm Studios, m-a angajat ca si model acum un an. De atunci am parte de cele mai frumoase lucruri. Charm Studios are grija de mine ca si cum as fi un diamant neslefuit. Aici infloresc, cresc si devin cea mai frumoasa.

Nici nu stiu cum am ajuns sa fiu atat de norocoasa sa am parte de atatea lucruri. Stiu sigur, insa ca nu vreau sa ma opresc din a colabora cu Charm Studios. Gratie acestui loc magnific, eu am mers peste tot in vacante, mi-am cumparat sute de lucruri. Oricand simt nevoia sa fac ceva, Charm Studios ma sustine, financiar si moral.

Placerea de a lucra zi de zi

Partea financiara cu care ma sustine Charm Studios incepe de la 500$ pe luna, si poate depasi 2.000$, pana ajunge chiar la 20.000$ prin munca si perseverenta. Eu inca nu am ajuns la suma de 20.000$, pentru ca nu am acumulat destula experienta. Dar Charm Studios imi este aproape in permanenta, cu sfaturi si ajutor, cu training, cu orice ma poate ajuta sa devin un model mai bun in fiecare zi. Momentan, castig lunar intre 3.000 si 5.000 de dolari pe luna, avand doar un an de experienta. Insa, nu pot spune ca aceasta suma este mica, avand in vedere ce salarii se ofera in ziua de astazi la un job obisnuit.

Partea morala de care beneficiez este impartita in mai multe lucruri. Atat de multe, incat nu stiu cum as putea sa le exprim pe toate. In primul rand, cei de la studio imi ofera corectitudine si seriozitate, indiferent despre ce e vorba, bani sau altceva. Nu sunt mintita in niciun fel, lucrurile imi sunt prezentate cu sinceritate si onestitate. Sunt discreti, ma respecta atat pe mine, cat si intimitatea mea, identitatea mea si tot ce tine de mine. Sunt in siguranta aici, protejata de lege si de Charm Studios.

Ce pot sa spun, sunt apreciata pentru ceea ce fac, sunt tratata asa cum merit si am parte de cele mai extraordinare momente din viata mea. Charm Studios inseamna multe pentru mine, dar nu as putea vreodata sa gasesc o metoda prin care sa pot exterioriza totul. Dar, pentru mine, este de ajuns sa stiu ca am intotdeauna pe cineva langa mine: Charm Studios Bucuresti.           

 

 

 

                                            

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!