Charm Studios imi aduce un venit care depaseste suma de 2.000$ lunar

0 Comment


Dintr-o viata simpla si saracacioasa, am ajuns sa am tot confortul necesar pentru a ma simti femeie. Charm Studios imi ofera jobul ideal: model de videochat in Bucuresti. Acest job mi-a adus cele mai mari bucurii posibile, pe care nici nu mi le-as fi putut imagina vreodata.

Aceste bucurii se reflecta in croaziere, excursii, cumparaturi in cele mai mari si luxoase magazine, masina si, de ce nu, o casa. Acestea sunt putine din motivele pentru care eu nu mai pot sa fiu trista de cativa ani buni. De ce as fi trista, cand nu imi lipseste chiar nimic? Charm Studios a facut in asa fel incat sa am tot ce imi doresc, intr-un timp record. Sunt model de videochat la Charm Studios de 3 ani de zile si de atunci mi-am permis toate lucrurile enumerate mai sus.

Da, nu este greu sa detin aceste lucruri cand stiu ca fac parte din echipa celui mai bun studio de videochat din Bucuresti. Primul lucru pe care mi l-am cumparat cand m-am angajat la Charm Studios a fost un bilet. Acel bilet a reprezentat o calatorie de 5 zile in una din cele mai exotice insule de pe pamant. Acesta a fost primul lucru pe care mi l-am dorit, iar studioul mi l-a oferit. Al doilea lucru au fost excursiile si nebunia cumparaturilor. In orice magazine intram, puteam sa cumpar orice pofteam. Cum as fi putut sa n-o fac, cand Charm Studios m-a ajutat sa obtin venituri de peste 2.000$ pe luna?

Bani pentru tot ce imi doresc

In primul an, toti banii s-au dus pe distractii si calatorii. Asa, am devenit mai plina de viata, mai energica si MULT mai fericita. Dupa ce am inceput sa fiu cunoscuta in randul admiratorilor online, situatia s-a schimbat. Am inceput usor, usor sa castig premii si sa ma perfectionez in acest domeniu. Perfectionarea a venit la pachet cu sfaturile si ajutorul trainerilor de la Charm Studios, fara de care nu as fi obtinut nimic.

Asadar, dupa primii trei ani, deja eram norocoasa detinatoare a unui salariu de 13.000$ pe luna. Frumos, nu? Tot ce este la Charm Studios este frumos, tocmai de aceea ma aflu aici. Din acesti bani, nu a trebuit sa strang prea mult pentru o masina. De fapt, in doar 2 luni aveam deja banii pentru masina mea mult visata, nou nouta.

Acum, au trecut 3 ani si mi-am construit si propria vila, doar dupa bunul meu plac, cu cele mai moderne si luxoase incaperi, asa cum am invatat si la Charm Studios. Am fost serioasa, mi-am dorit foarte mult sa ajung aici, iar munca si rabdarea au dat roade. Multumesc, Charm Studios!

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!