Cu Charm Studios am invatat ca merit mai mult de la viata

0 Comment


Charm Studios a fost cel care m-a invatat ca merit mai mult de la viata. Mi-a oferit o sansa de a renunta la gandurile negative si de a creste. Am ignorat cuvintele celor din jur si am optat sa ma angajaez la un studio de videochat din Bucuresti. Aceasta a fost alegerea mea si daca ar fi sa o retraiesc, as face la fel.

Oamenii sunt prin natura lor fiinte mai fragede si nu au intotdeauna puterea de a trece peste un obstacol cu usurinta, iar motivul este destul de simplu: viata nu e tot timpul roz. De mult ori problemele cotidiene ii invata pe oameni sa fie mai reticenti, sa fie mai lipsiti de sentimente si sa nu ia totul in serios. Acesta este si motivul meu pentru care am ales un alt mod de viata si nu regret alegerea facuta.

Nu am niciun regret

Pentru prima mea luna de activitate am luat in mana 800 de dolari, suma pe care in alte locuri o castigam in 4 luni de munca. Bineinteles ca a fost si meritul meu si al studioului, care mi-a oferit training inca din prima zi de activitate. In functie de performantele obtinute in fiecare zi de munca mi se marea comisionul de lucru. Am invatat sa fiu atractiva, sa fiu printre preferatele admiratorilor si am invatat sa am toata increderea in acest grup de femei.

Am oferit si am primit seriozitate. Eu imi doream sa progresez, iar Charm Studios isi dorea sa creasca in ochii lumii. Prin intermedoul modelelor s-a reusit si asta. Putin cu putin am reusit sa prezint interes, sa fiu apreciata si de alte fete pentru puterea mea. Insa, nu neg ca am avut si aici parte de cadouri de infrumusetare. Mi s-a oferit o sedinta de make up si de coafura inca din prima zi, aspect pe care l-am luat in considerare si acceptat doar intr-o secunda. Mi se parea incredibil ca cineva sa investeasca in mine fara ca eu sa imi aduc aportul.

Am avut noroc de locul meu de munca cu Charm Studios si acum sunt multumita de beneficii. Continui sa-mi traiesc viata in cel mai extraordinar mod. Nu vad nici un motiv pentru a plange sau pentru a ma invinovati pentru viata altuia. Imi pretuiesc maxim viata proprie.

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Programeaza un interviu!
error: Content is protected !!