Charm Studio – un job cu beneficii neasteptate


angajata videochat

Stii acel sentiment cand, ca studenta, iti ramane prea mult de acoperit intr-o luna cu banii putini pe care ii primesti de la parinti? Si eu l-am simtit un timp si stiu foarte bine ca nu e deloc un sentiment placut. Norocul meu a fost Charm Studio, unde mi-am gasit un job la care am parte de numeroase beneficii.

Degeaba spun unii sau altii ca cel mai mult conteaza sa iti placa ceea ce faci – asa nu vei simti ca muncesti si banii ti se vor parea castigati foarte usor. In parte poate e adevarat, insa atunci cand te angajezi ai un scop: al meu a fost sa castig tot mai mult. La Charm Studio am gasit tot sprijinul de care aveam nevoie.

Nu mai lucrasem in videochat, dar asta nu m-a impiedicat sa incerc. Acum, daca as fi pusa in aceeasi situatie, as lua aceeasi hotarare cu ochii inchisi. Clar m-as angaja din nou aici. Beneficiile de care am parte aici depasesc orice asteptari. Sa va explic de ce.

Incasari si comisioane

Lucrand la Charm Studio poti castiga intre 500 si 20.000 de dolari intr-o luna. Asa ti se spune chiar de la interviu, asa si este. Totul depinde doar de tine – cu aceasta expresie am ajuns sa fiu motivata sa imi doresc mai mult si mai mult. Am aflat despre ce comisioane pot sa castig, de cat de mult conteaza bonusurile pentru motivare.

La Charm Studio comisionul pe care il primesti ca model de videochat este intre 50% si 70%. Acesta depinde de incasarile tale. In 4 luni am ajuns sa castig o medie de 2000 $ si sunt in continua crestere.

Va vorbesc putin si de bonusuri, pentru ca si acestea ajung sa te motiveze. Daca lucrezi 6 zile intr-o saptamana primesti un comision aditional de 10%. Daca aduci o prietena sa lucreze poti primi intre 100 si 300 $. Ai sansa sa castigi chiar si o vacanta pentru doua persoane intr-o tara exotica. Mai am de lucrat cateva luni pentru asta, deoarece premiul se da modelului care are cele mai mari incasari intr-un an de zile lucrat.

Beneficii financiare, bonusuri dupa merite, training si sfaturi oferite pentru castiguri tot timpul mai mari, conditii de lux absolut – cum sa nu imi placa sa lucrez la Charm Studio? Munca mea este rasplatita din plin – de asta spun ca e un job cu beneficii neasteptate.

Lasă un răspuns